Varastotyöntekijäksi Mäntsälään

Työpaikat / Varastotyöntekijäksi Mäntsälään

Varastotyöntekijäksi Mäntsälään

Harmillista, haku tähän työpaikkaan ehti jo päättyä.


Mäntsälä Logistiikka/kuljetus/liikenne

Kiinnostaako sinua sisätyö logistiikan parissa?

Etsimme nyt varastotyöntekijöitä monipuolisiin tehtäviin suureen logistiikkakeskukseen Mäntsälään. Mikäli sinua kiinnostaa pidempiaikainen kokoaikainen työ, tämä paikka voi olla juuri sinua varten! Työtehtävät pitävät sisällään esimerkiksi äänikeräilyä, lähettämötyötä tai kontinpurkua. Tehtäviin ei vaadita aiempaa työkokemusta, sillä työ on tekemällä opittavissa. Järjestämme myös kattavan perehdytyksen kaikkiin työtehtäviin!

Mitä tarjoamme?

Tarjoamme vastuullisia logistiikka-alan työpaikkoja kaikenikäisille työnhakijoille läheltä Mäntsälän keskustaa sekä kaikki suuren työnantajan edut. Kyseisessä työpaikassa tulet työskentelemään Baronan oman työnjohdon alaisuuteen yli sadan muun Baronalaisen joukkoon. Kaikki työntekijämme saavat kaupan työehtosopimuksen mukaisen palkkauksen, luotettavan palkanlaskennan, mielenkiintoisen työnkuvan sekä kattavan perehdytyksen työhön. Logistiikkakeskuksen työnjohtomme ja HR-yksikkömme ovat työntekijöiden tukena koko työsuhteen ajan ja tarjoavat apua työelämän haasteisiin.

Mitä toivomme sinulta?

Toivomme, että voisit aloittaa työt kesän aikana ja jatkaa töissä vähintään vuoden 2021 loppuun saakka. Mikäli etsit kuitenkin pidempiaikaista työsuhdetta, on sinulla hyvät mahdollisuudet päästä jatkamaan töitä tämän jälkeenkin. Sinun tulisi voida sitoutua 06.00 - 22.00 välillä tapahtuvaan 2-vuorotyöskentelyyn sekä olla valmis työskentelemään myös viikonloppuvuoroissa. Pystymme mahdollisuuksien mukaan tarjoamaan töitä myös yövuorossa klo 22.00 - 06.00.

Aiempaa työkokemusta varastoalalta ei vaadita, vaan työssä pärjää reippaalla asenteella, normaalilla fyysisellä kunnolla sekä halulla oppia uutta. Kaikkien työntekijöidemme tulee olla täysi-ikäisiä työsuhteen astuessa voimaan.

Haluamme turvata terveytesi ja varmistaa yhdenvertaisen haastattelukokemuksen hakijoille myös koronaviruksen aikana. Niinpä Baronalle hakeminen on helppoa myös poikkeuksellisessa tilanteessa. Rekrytoinneissa hyödynnämme puhelimen lisäksi videokysymyksiä tai -haastattelua. Se on vaivatonta ja turvallista!