IT-laitteiden käsittelijä logistiikkakeskukseen

Työpaikat / IT-laitteiden käsittelijä logistiikkakeskukseen

IT-laitteiden käsittelijä logistiikkakeskukseen

Harmillista, haku tähän työpaikkaan ehti jo päättyä.


Vantaa Logistiikka/kuljetus/liikenne Tekniikka Teollisuus/tuotanto

Oletko tarkka ja huolellinen? Viihdytkö tiimin ympäröimänä itsenäisissä työtehtävissä?

Etsimme oma-aloitteisia ja reippaita tekijöitä Vantaan lentokentän läheisyydessä sijaitsevaan uuteen logistiikkakeskukseen. Työtehtävät pitävät sisällään pääosin saapuvien lähetysten tarkastamista, inventointia ja hyllytystä. Käsiteltävät tuotteet ovat pääasiassa tietokoneita ja muita IT-laitteita. Työpäivät sijoittuvat päivävuoroon klo 8–16 välille arkisin.

Kokemus varastotyöstä ja IT-laitteiden tuntemuksesta on eduksi paikkaa hakiessa, mutta ei välttämättömyys tehtävään valituksi tulemiselle. Haemme tähän tehtävään henkilöä, joka kykenee tarkkuutta vaativaan oma-aloitteiseen työhön. Tehtävä pitää sisällään reipasta tiimityöskentelyä, mutta myös itsenäisiä työvaiheita. Työpaikalla on positiivinen tekemisen meininki ja hyvä yhteishenki.

Toivomme sinun olevan valmis aloittamaan työt elo-syyskuun vaihteessa ja sitotutuvan tehtävään vähintään vuoden loppuun asti. Hyvin pärjäävällä henkilöllä on aito mahdollisuus myös pitkäaikaiseen työsuhteeseen.

Mikäli paikka tuntuu sinulle sopivalta, jätä hakemuksesi heti. Tehtävässä on aloitus heti sopivan henkilön löydyttyä. Haluamme turvata terveytesi ja varmistaa yhdenvertaisen haastattelukokemuksen hakijoille myös koronaviruksen aikana. Niinpä Baronalle hakeminen on helppoa myös poikkeuksellisessa tilanteessa. Rekrytoinneissa hyödynnämme puhelimen lisäksi videokysymyksiä tai -haastattelua. Se on vaivatonta ja turvallista!