Varastotyöntekijä Expeditille

Työpaikat / Varastotyöntekijä Expeditille

Varastotyöntekijä Expeditille

Harmillista, haku tähän työpaikkaan ehti jo päättyä.


Vantaa Logistiikka/kuljetus/liikenne Expedit Finland Oy

Haluatko työskennellä logistiikan parissa tiiviissä porukassa? Etsitkö pysyvää työpaikkaa?

Etsimme Expedit Finlandille varastotyöntekijää pysyvään työsuhteeseen. Työssäsi tulisit käsittelemään myymäläkalusteita mukavan ja ammattitaitoisen tiimin kanssa.

Työtehtäviisi kuuluisi pääasiassa:

• Saapuvan tavaran vastaanotto ja purku

• Tavaran hyllytys

• Tilausten kerääminen, pakkaaminen ja lähettäminen asiakkaille

• Pienimuotoiset asennus- ja kokoonpanotyöt

Työtehtävien apuna käytetään mm. vastapaino- ja työntömastotrukkeja sekä sähköistä lavansiirtovaunua. Emme vaadi aiempaa kokemusta trukin kanssa työskentelystä, mutta tämä katsotaan eduksi tehtävään haettaessa. Tämän lisäksi käytössä on varastonhallintajärjestelmä mm. tavaran vastaanottoon ja tilauksiin liittyviä kirjauksia varten.

Odotamme sinulta:

• Aiempaa kokemusta varastotyöstä

• Järjestelmällistä ja tarkkaa otetta työhön

• Sujuvaa suomen kielen taitoa ja perustaitoja englanniksi

• Valmiutta fyysiseen työhön

Tarjoamme vastuullisen ja työturvallisuusasioista välittävän työympäristön, jossa työtehtävät ovat monipuolisia. Sinulla on mahdollisuus oppia uusia asioita ja töitä tehdään hyvällä yhteishengellä ja asenteella. Työ on kokoaikainen ja työajat sijoittuvat arkipäiville päivävuoroon pääasiassa klo 8-16 välille. Tehtävässä on mahdollista aloittaa sopimuksen mukaan, mutta toivomme sinun olevan valmis aloittamaan kesän aikana. Sopimukset kirjoitetaan aluksi Baronan kanssa ja hyvin pärjäävällä henkilöllä on mahdollisuus rekrytoitua asiakkaan kirjoille.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, jätä hakemuksesi meille mahdollisimman pian. Haastattelemme ehdokkaita jo hakuajalla ja täytämme paikan sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa Samuli Lehmus (samuli.lehmus@barona.fi)

Tähtäinkuja 3, 01530 Vantaa