Työpäällikkö

Työpaikat / Työpäällikkö

Työpäällikkö

Harmillista, haku tähän työpaikkaan ehti jo päättyä.


Lappeenranta Imatra Kouvola Mikkeli Savitaipale Rakennusala Bark Oy

Toivotamme kokeneen työpäällikön tervetulleeksi porukkaamme!

Bark Oy on vuonna 2007 perustettu rakennusalan yritys. Toimialueemme on Etelä-Karjala ja Kaakkois-Suomi. Vahvuutemme on teollisuusrakentamisessa. Teemme lisäksi talo- ja maanrakennustöitä, pinnoituksia sekä timanttitöitä. Rakennamme ja saneeraamme myös julkisia liike- ja teollisuustiloja. Asiakkainamme ovat valtion ja kuntien rakentajatahot sekä yksityiset rakennuttajat. Liikevaihtomme oli viime vuonna 10 miljoonaa euroa ja vakituista henkilökuntaa meillä on riveissämme parisen kymmentä. Lisää toiminnastamme voit lukea http://www.bark.fi.

Toivotamme kokeneen työpäällikön tervetulleeksi porukkaamme. Onhan sinulle alalle soveltuva koulutus (Rakennusmestari, Rakennusinsinööri tai Diplomi-insinööri) ja useamman vuoden kokemus työpäällikön tehtävistä. Eduksesi katsotaan, mikäli työhistoriasi painottuu teollisuusrakentamisen puolelle. Konttorimme sijaitsee Lappeenrannassa ja työalueenasi tulee olemaan Etelä-Karjalan maakunta.

Rekrytoinnin alkuvaiheen hoitaa Barona Rakennus, joten lisätietoja saat soittamalla hakua hoitavalle yhteyshenkilölle Miska Kuljulle numeroon 050 303 8830. Lähetä hakemuksesi ja CV palkkatoiveineen, sillä aloitamme haastattelut jo hakuprosessin aikana.