Korroosionestomaalauksen työnjohtaja Kilpilahteen

Työpaikat / Korroosionestomaalauksen työnjohtaja Kilpilahteen

Korroosionestomaalauksen työnjohtaja Kilpilahteen

Hakuaika päättyy 02.08.2021

Porvoo Helsinki Vantaa Kerava Pornainen Loviisa Asennus/huolto Tekniikka Teollisuus/tuotanto

Etsimme Kilpilahden jalostamon alueella toimivaan pintakäsittelyalan yritykseen työnjohtajaa. Työt tehdään pääasiassa arkisin päiväaikaan. Työt on mahdollista aloittaa pian ja työsuhteen arvioitu kesto on muutamasta kuukaudesta puoleen vuoteen.

Työnjohtajana vastaat osaltasi töiden ajoituksesta ja suunnitellusta, päivittäisistä työlupa-asioista, työn turvallisen toteuttamisen valvonnasta, työn laadunvalvonnasta ja raportoinnista sekä muista työnjohdollisista tehtävistä. Olet aktiivisesti yhteydessä työntekijöiden lisäksi myös asiakkaan ja työmaiden muihin sidosryhmiin.

Valvontaa ja tarkastusmittauksia voi joutua suorittamaan korkeissa, ahtaissa tai pölyisissä olosuhteissa

Tehtävässä menestyminen edellyttää hyvää suomen kielen osaamista sekä B-luokan ajokorttia.

Toivomme hakijalta

  • Suoritettua tai käynnissä olevaa tekniikan alan korkeakoulututkintoa (esim. insinööri tai rakennusmestari)
  • Aikaisempaa työkokemusta työmaa- tai teollisuusolosuhteista
  • Halua kehittää omaa osaamista

Eduksi katsomme

  • Aikaisemman kokemuksen pintakäsittelyalalta
  • Englannin kielen osaamisen

Tehtävään soveltuu erinomaisesti henkilö, jolla on hyvät vuorovaikutustaidot ja kyky kommunikoida ja tehdä yhteistyötä eri sidosryhmien kanssa. Aikaisempaa työkokemusta tärkeämpää on motivoitunut ja ennakkoluuloton asenne työntekoa kohtaan.

Tarjoamme mielenkiintoisen työnjohtajan tehtävän yhdeltä Suomen merkittävimmistä teollisuuskohteista. Tehtävään annetaan kattava perehdytys.

Kiinnostuitko? Jätäthän hakemuksesi oheisen linkin kautta mahdollisimman pian. Aloitamme hakemusten käsittelyn jo hakuaikana ja avoin tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja Baronalta antaa arkisin Markus Korpela, p. +358504648493, s-posti: markus.korpela@barona.fi.