Talouspäällikkö, Destination Lapland Oy, Äkäslompolo

Työpaikat / Talouspäällikkö, Destination Lapland Oy, Äkäslompolo

Talouspäällikkö, Destination Lapland Oy, Äkäslompolo

Hakuaika päättyy 01.08.2021

Kolari Taloushallinto/tilintarkastus Destination Lapland Oy

Oletko luonnossa viihtyvä ja Lapin luontoon haikaileva kirjanpidon ammattilainen, joka haluaisi olla meidän tuleva talouspäällikkö? Jos lisäksi viihdyt nopeatempoisessa ja kansainvälisessä ympäristössä, tässä voisi olla sinun seuraava paikkasi!

Destination Lapland, Ylläksen Ykkösmökit on Ylläksen alueen keskusvaraamo. Perheyrityksemme on tarjonnut Ylläksen ja Lapin elämyksiä aina 1930-luvulta lähtien. Voit lukea yrityksen historiasta täältä ja tutustua tarkemmin Destination Laplandin kiehtovaan tarinaan.

Etsimme kehityshenkistä talouspäällikköä vakituiseen työsuhteeseen Äkäslompoloon.

Talouspäällikön työtehtävinä ovat mm. pääkirjanpito ja siihen liittyvät tehtävät, kuten tilinpäätökset, kuukausittaiset tuloslaskelmat ja taseet sekä muut kuukausiraportointiin liittyvät tehtävät. Toimit tiiviissä yhteistyössä yrityksen tiimin ja eri osastojen kanssa ja huolehdit yrityksen raportointikäytäntöjen noudattamisesta Suomessa. Vastuualueeseesi kuuluvat myös talous- ja hallintotiimin tiimivetäjän tehtävät, jolloin vastaat tiimisi suoriutumisesta myös muissa taloushallinnon tehtävissä kuten osto- ja myyntireskontrassa, rahoituksessa sekä maksuliikenne- ja veroasioissa.

Talouspäällikön ydintiimi muodostuu yhteensä neljästä moniosaajasta: toimitusjohtaja, operatiivinen johtaja sekä talouspäällikkö ja hänen suora alainen. Tehtävät voivat tiimin sisällä hieman vaihdella kuukauden ajankohdan, yrityksen sesonkien, projektien ja muiden tilanteiden mukaisesti. Taloushallinnon tiimissämme valttia on hyvä me-henki, sillä tuuraukset ja ruuhkahuippujen työnjaot hoituvat tiimin kesken. Arvostamme innokkuutta tehdä oman tehtävänkuvan lisäksi tarvittaessa myös muita taloushallinnon tehtäviä. Lähiesimiehenäsi toimii yrityksen toimitusjohtaja. Tehtävä on vakituinen ja edellyttää asumista alueella.

Edellytämme:

 • Useamman vuoden kokemus pääkirjanpidon ja kirjanpidon tehtävistä yrityksessä
 • Kokemusta tilinpäätöksistä sekä konsernitilinpäätöksen periaatteiden ymmärrystä
 • Taloushallinnon kokonaisuuden ymmärrystä ja kiinnostusta talousprosessien kehittämiseen
 • Yrityksen sisäisen sekä ulkoisen laskennan hallintaa
 • Hyvää Excel- ja järjestelmäosaamista ( yrityksen kirjanpito-ohjelmiston vaihto ajankohtainen)
 • Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa
 • Pitkäjänteisyyttä, oma-aloitteisuutta ja ulospäinsuuntautuneisuutta sekä hyviä tiimitaitoja

Mitä tarjoamme sinulle?

 • Monipuolisen ja mielenkiintoisen roolin kansainvälisessä ympäristössä
 • Mahdollisuuden kasvaa ja kehittyä roolissasi.
 • Elämän aidossa Lapissa, tunturin kupeessa sekä mahtavien ulkoilumahdollisuuksien läheisyydessä.
 • Itsenäisen ja vastuullisen työnkuvan mielenkiintoisella majoitus- ja ohjelmapalvelun alalla.
 • Osaavan tiimimme tuen

Toivottu aloitusaika on syyskuussa 2021, mutta sopimuksen mukaan. Mikäli haastava, monipuolinen ja kansainvälinen työ sekä aktiivinen elämä aidossa Lapissa on sinun juttusi, tässä voi olla tarjolla elämäsi tilaisuus! Jätä hakemuksesi mahdollisimman pian oheisen hakulinkin kautta. Olemme yhteydessä hakijoihin jo hakuajan aikana.

Toteutamme rekrytoinnin yhteistyössä Baronan kanssa ja lisätietoja tehtävästä antaa Baronan asiakkuuspäällikkö Suvi Siltala 050 447 4677 tai sähköpostilla suvi.siltala@barona.fi.

Sivulantie 6, 95970 Kolari