Makeistyöntekijöitä Brunbergille

Työpaikat / Makeistyöntekijöitä Brunbergille

Makeistyöntekijöitä Brunbergille

Harmillista, haku tähän työpaikkaan ehti jo päättyä.


Porvoo Sipoo Vantaa Mäntsälä Järvenpää Hyvinkää Elintarviketeollisuus Hotelli- ja ravintola-ala Teollisuus/tuotanto Brunberg Oy

Voiko työpäiväsi koostua enää herkullisemmista asioista kuin suukoista, tryffeleistä, suklaasta, lakritsasta sekä marmeladista? Haluaisitko olla mukana valmistamassa hyvän mielen makeisia?

Haemme asiakkaallemme Porvooseen Brunbergin makeistehtaalle makeistyöntekijöitä. Työtä on tarjolla perheyrityksessä, missä kunnioitetaan makeisia ja niiden raaka-aineita, joista ne valmistetaan.

Eli Hyvää Porvoon mitalla!

Brunberg on vuonna 1871 perustettu kotimainen perheyritys Porvoossa. Vuoden 2019 liikevaihto oli n. 9,5 milj. euroa ja henkilöstön määrä 65 henkilöä. Tuote-valikoimaan kuuluvat mm. suositut Brunbergin suukot, tryffelit, lakritsit sekä perinteiset Alku-karamellit. Kaikki toiminnot sijaitsevat Porvoossa.

Tarjoamme työympäristön, missä pyritään huomioimaan toiset, annetaan aikaa toisille ja perinteisenä yrityksenä vaalitaan vanhan ajan korrektiutta. Tiiviissä työyhteisössä vallitsee kunnioituksen kulttuuri.

Makeistyöntekijänä tulet toimimaan tehdasympäristössä valmistus- ja pakkaustehtävissä. Vaikka työ itsessään voi olla välillä rutiininomaista, työn lomassa voit vaihtaa kuulumisia työkaverisi kanssa – tai antaa ajatusten levähtää, kunhan työt rullaavat kuten pitääkin.

Työtä on tarjolla nyt muutamalle työntekijälle alkaen elokuussa kuuden kuukauden määräaikaisissa työsuhteissa, mutta myös jatkoon on mahdollisuus. Tuotanto pyörii kahdessa vuorossa ma-pe klo 6-22 välillä. Palkkaus menee elintarvikealan työehtosopimuksen mukaisesti.

Hakijalta vaaditaan

  • Hygieniapassi
  • 18 vuoden ikää
  • Suomen kielen taitoa

Toivomme, että sinulla olisi aktiivinen ja rohkea asenne: uskallat puuttua poikkeamiin linjastolla ja kysyt apua, mikäli työ ei rullaa. Tällaisessa pestissä on tärkeää, että työ on kivaa ja sujuvaa, joten siinä määrin on hyvä handlata ryhmätyöskentelytaitoja.

Jos haluat olla mukana luomassa iloa ja jakamassa hyvää mieltä arvostetussa kotimaisessa brändissä, haluamme ehdottomasti kuulla sinusta lisää ja toivottaa tervetulleeksi porukkaan!

Aloitamme rekrytoinnin heti, joten hae mukaan jo tänään!

Poikkeustilanteesta johtuen toteutamme kaikki haastattelut turvallisesti ja helposti videohaastatteluina RecRight Live -työkalumme kautta. Rekrytointiprosessimme etenevät siis normaalisti.