Sähkö-/ automaatioasentaja Munax Oy Laitila

Työpaikat / Sähkö-/ automaatioasentaja Munax Oy Laitila

Sähkö-/ automaatioasentaja Munax Oy Laitila

Hakuaika päättyy 08.08.2021

Laitila Asennus/huolto Teollisuus/tuotanto Munax Oy

Etsimme sähkö-/ automaatioasentajaa Munax Oy:lle Laitilaan vakituiseen työsuhteeseen! Työtehtäviin kuuluvat prosessi- ja talotekniikan asennus-, kunnossapito- ja ennakkohuoltotyöt. Tehtävä edellyttää osaamista mekaanisista asennuksista.

Odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa koulutusta sekä aiempaa kokemusta vastaavista tehtävistä. Arvostamme hyviä vuorovaikutus- ja tiimityöskentelytaitoja, oma-aloitteisuutta ja tarkkuutta. Jos tinkimätön työturvallisuusasenne, joustavuus ja positiivinen tekemisen meininki ovat sinulle ominaisia, saatat olla etsimämme henkilö. Lisäksi katsomme eduksesi hyvän käytännön englannin kielen hallinnan sekä kokemuksen elintarviketeollisuudesta tai muulta teollisuuden alalta.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden pitkäaikaiseen työsuhteeseen vahvan brändin omaavassa yrityksessä, jossa kunnossapidon tehtäväkenttä on monipuolinen ja mielenkiintoinen. Tulet työskentelemään osana osaavaa ja tiivistä huoltotiimiämme, jossa sinulla on mahdollisuus kehittää omaa ammattitaitoasi. Työtä tehdään kahdessa vuorossa ja se sisältää päivystysvuorojärjestelmän mukaista yöpäivystystä.

Mikäli kiinnostuksesi heräsi, haethan paikkaa pikaisesti, sillä haastattelut aloitamme jo hakuaikana.

Torikantie 5, 23800 Laitila