Baarityöntekijä Mummotunnelin kesään!

Työpaikat / Baarityöntekijä Mummotunnelin kesään!

Baarityöntekijä Mummotunnelin kesään!

Harmillista, haku tähän työpaikkaan ehti jo päättyä.


Helsinki Hotelli- ja ravintola-ala HOK-Elanto / Mummotunneli

Mahtavan makea Mummotunnelin kesä kaipaa juuri sinua! Mikäli olet kunnon kesäduuniasenteella varustettu ravintola-alan osaaja ja haluat että kesäsi pursuaa upeita asiakaskohtaamisia, ikimuistoista tiimihenkeä ja monipuolisia vuoroja, kannattaa tähän tarjoukseen tarttua oikopäätä. Kesän valoisat illat taittuvat yöksi ja tunnelma nousee katonrajan yli pilvettömälle taivaalle asti, kun kesän kovin tiimi ryhtyy hommiin!

Kesän kovin kattaus nostaa tunnelman kohti taivasta ja työvuorot vilahtavatkin kuin siivillä. Mummotunnelissa pyöräytetään drinkit Amarillon baarissa, suositellaan sommelierin tapaan viehättävässä viinibaari Vennissä, lasketaan trendikkäät oluet ja siiderit Pub Gasellissa, hostataan karaokebailut Sing and Poressa sekä tarjoillaan tapakset Tapas Barcelonassa – jokaiselle löytyy oma kotiravintola! Vauhdikkaita kesätöitä on tarjolla myös timanteille vuoropäälliköille.

Työt alkavat sopimuksen mukaan sopivan henkilön löydyttyä ja töitä on tarjolla elo-syyskuuhun saakka, noin 90 h / 3 viikkoa.

Varmista paikkasi Mummotunnelin sykkeessä ja laita hakemus heti!