Pakkaaja, inhalaatio-osasto

Työpaikat / Pakkaaja, inhalaatio-osasto

Pakkaaja, inhalaatio-osasto

Hakuaika päättyy 30.07.2021

Espoo Teollisuus/tuotanto Lääketeollisuus/farmasia Orion Oyj

Haemme hyvän asenteen ja oppimiskyvyn omaavaa työntekijää Orion Oyj:lle inhalaattorituotantoon monipuolisiin ja tarkkuutta vaativiin tuotantotehtäviin katkeavaan 3-vuorotyöhön Espooseen, hyvien kulkuyhteyksien varrelle, vakituiseen työsuhteeseen.

Inhalaatio-osastolla valmistetaan ja pakataan Easyhaler-inhalaattoreita, joita käytetään astman ja keuhkoahtaumataudin hoidossa. Osastolla työskennellään katkeavassa 3-vuorotyössä, viihtyisissä ja moderneissa tiloissa yhteistyökykyisen tiimin voimin. Työ lääketuotannossa pitää sisällään itse lääkkeiden valmistusta eri puhtausluokan tiloissa, tuotantolinjojen valvontaa, prosessin kontrollointia, suojainten käyttämistä lääkevalmistuksen yhteydessä, dokumentointia, puhdistustoimenpiteiden hallintaa ja ohjeiden noudattamista. Työ vaatii erityistä tarkkaavaisuutta ja huolellisuutta sekä teknistä näppäryyttä. Saat työhösi kattavan perehdytyksen ja koulutuksen käytännön opastuksen kautta. Orionin Espoon toimipaikka sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella, länsimetron läheisyydessä.

Osastomme on kasvanut viime vuosina tasaisesti ja sama kehitys jatkuu edelleen, jonka takia haemme nyt lisää pakkaajia vakituisiin työsuhteisiin. Pakkaajana kuulut tiimiin, jonka tehtävänä on pyörittää yhtä pakkauslinjaa kerrallaan. Linjalla pakataan osastolla valmistettuja inhalaattoreita loppupakkauksiin. Pakkaajan työtehtävät sisältävät muun muassa dokumentointia, prosessin kontrollointia, laaduntarkkailua, puhdistustoimintoja ja häiriötilanteiden ratkaisemista. Voit tutustua tarkemmin Orionnilla työskentelyyn tästä: https://youtu.be/0NzT4iiGdSE

Työssä tarkkuus, hyvä oppimiskyky sekä tunnollinen ja huolellinen asenne ovat avaimet onnistumiseen. Tehtävässä menestyminen edellyttää sinulta hyvää suomen kielen taitoa, hyviä tietoteknisiä perustaitoja ja yleistä tekniikan tuntemusta.

Toivomme sinulta motivoitunutta ja oma-aloitteista asennetta ja halua sitoutua työhön pidemmäksi aikaa. Lisäksi toivomme, että sopeudut helposti uusiin tilanteisiin ja muutoksiin työssä sekä suhtaudut avoimesti uusiin lähestymistapoihin ja ehdotuksiin. Työ on isolta osin seisomatyötä ja vaatii perushyvää fyysistä kuntoa. Töiden toivottu aloitusaika on heti sopimuksen mukaan ja työsuhde on vakituinen, joten toivomme valmiutta sitoutua töihin pitkäksi aikaa. Työsuhde solmitaan suoraan Orionin kanssa.

Mikäli tunnistit itsesi oheisesta ilmoituksesta, niin haethan paikkaa pian, sillä ne täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Suoritamme ensimmäisen haastattelukierroksen videohaastatteluna. Tehtävään valitulta henkilöltä edellytetään hyväksyttyä terveystarkastusta, joka sisältää myös huumausainetestauksen. Lisäksi valituille henkilöille tullaan teettämään suppea turvallisuusselvitys ennen työsuhteen alkua.

Orionintie 1, 02200 Espoo