Ratakeräilijä yövuoroon

Työpaikat / Ratakeräilijä yövuoroon

Ratakeräilijä yövuoroon

Harmillista, haku tähän työpaikkaan ehti jo päättyä.


Vantaa Logistiikka/kuljetus/liikenne

Oletko sinä hakemamme varastotyöntekijä, joka on energisimmillään öisin? Työskentelisitkö ilomielin vähän viileämmässä ympäristössä? Hienoa! Tämä paikka on juuri sinulle!

Etsimme asiakkaallemme tehokkaita ja motivoituneita työntekijöitä elintarvikkeiden ratakeräilyyn. Työtä tehdään yövuorossa (klo 22-06) lentokentän läheisyydessä Viinikkalassa. Tässä työssä pärjäät, jos sinulta löytyy rutiininsietokykyä ja hyvä asenne työntekoa kohtaan. Aikaisempaa varastokokemusta ei tarvitse olla, sillä tehtäviin saa kattavan perehdytyksen.

Työt alkavat mahdollisimman pian, heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Etsimme pitkäaikaisia tekijöitä, joten pystythän sitoutumaan vähintään vuoden loppuun saakka. Ratakeräily tapahtuu viileässä (2 asteen) olosuhteessa ja on sopiva työpaikka juuri sinulle, joka haluat viilennystä kesän helteisiin.

Etsimämme henkilö on oma-aloitteinen, reipas ja pitää fyysisestä työstä. Mikäli tämä kuvasti juuri sinua, niin haethan paikkaa pian, sillä haastattelemme hakijoita tähän tehtävään jo hakuaikana.