Varastotyöntekijöitä keikkahommiin

Työpaikat / Varastotyöntekijöitä keikkahommiin

Varastotyöntekijöitä keikkahommiin

Harmillista, haku tähän työpaikkaan ehti jo päättyä.


Turku Raisio Lieto Kaarina Logistiikka/kuljetus/liikenne Barona Logistiikka Oy

Oletko reippaasti työhön tarttuva ja fyysistä työtä pelkäämätön työntekijä? Kiinnostaako työ logistiikan parissa? Liity mukaan huippujengiin! Baronan kautta voit työllistyä erilaisiin logistiikka-alan tehtäviin. Hae heti!

Työtehtävät

Kiinnostaisiko työ siellä, missä tätä maailmaa oikeasti hallitaan – varastoissa? Logistiikan töissä voi päästä trukin ohjaimiin tai vaikka verkkokaupan keräily- ja pakkaustehtäviin keräämään hyvän palkan lisäksi arvokasta kokemusta yhdeltä toimivan yhteiskunnan tärkeimmistä aloista. Haemme työntekijöitä niin lyhyempiaikaisiin keikkatöihin, sesonkitöihin kuin pitkäaikaisiinkin työsuhteisiin. Tarjolla on myös osa-aikatöitä. Työtehtävämme sopivat kaikille työnhakijoille työuraa aloittelevasta opiskelijasta kokeneeseen logistiikan ammattilaiseen.

Mitä odotamme sinulta

Emme vaadi aiempaa täsmäkokemusta, vaan uskomme, että oikealla asenteella ja innokkuudella oppia pääsee pitkälle – jokaisesta voi can do -asenteella kasvaa varsinainen huippuosaaja! Tärkeintä on, että annetut työtehtävät hoituvat tunnollisesti ja hyvällä asenteella!

Kuitenkin muutamat ominaisuudet saattavat heittää sinut hakijoiden kärkijoukkoon:

  • Sujuva suomen kielen taito
  • Valmius työskennellä myös iltavuoroissa ja viikonloppuisin
  • Mahdollisuus kulkea töihin autolla, koska osa työpaikoista haastavien julkisten yhteyksien päässä
  • Trukinajotaito

Tarjoamme sinulle

Barona on vakavarainen työnantaja ja työntekijät ovat meille tärkein voimavara. Me pidämme työntekijöistämme huolta ja tarjoamme kilpailukykyiset edut. Meillä saa kehittyä työssä ja olla oma itsensä. Uskomme omannäköisiin työuriin ja siihen, että yhdessä löydämme sinulle parhaiten sopivan työpaikan. Noudatamme alan voimassa olevaa työehtosopimusta ja palkkaus on aina vähintään sen mukainen.

Kuulostaako hyvältä?

Niin meidänkin mielestämme! Jätä siis hakemuksesi jo tänään parhaimmat paikat viedään nopeasti!