Välinehuoltaja lääketeollisuuteen

Työpaikat / Välinehuoltaja lääketeollisuuteen

Välinehuoltaja lääketeollisuuteen

Hakuaika päättyy 30.07.2021

Espoo Teollisuus/tuotanto Lääketeollisuus/farmasia Orion Oyj

Haemme hyvän asenteen ja oppimiskyvyn omaavaa välinehuoltajaa vakituiseen työsuhteeseen Orion Oyj:lle vastaamaan pakkaus- ja tuotantolinjojen välineiden ja laitteiden pesusta, desinfioinnista ja käyttövalmiudesta. Työtä tehdään katkeavassa 3-vuorossa Espoossa.

Haemme arvostetulle ja luotettavalle yhteistyökumppanillemme Orionille Espooseen uutta työntekijää vakituiseen työsuhteeseen keskeytyvään 3-vuorotyöhön Espooseen hyvien kulkuyhteyksien varrelle. Työ on eri valmistuslinjojen osien puhdistusta, kuivausta ja puhtaudentarkistustehtäviä. Työ sisältää myös tuotantoa tukevia puhdistukseen liittyviä töitä ja dokumentointia. Saat työhösi kattavan perehdytyksen ja koulutuksen käytännön opastuksen kautta.

Työssä tarkkuus, hyvä oppimiskyky sekä tunnollinen ja huolellinen asenne ovat avaimet onnistumiseen. Aikaisempi työkokemus tai koulutus välinehuollosta katsotaan eduksi, muttei ole välttämätöntä, sillä tehtäviin perehdytetään huolella. Tehtävässä menestyminen edellyttää sinulta hyvää suomen kielen taitoa, hyviä tietoteknisiä perustaitoja ja yleistä tekniikan tuntemusta. Toivomme sinulta motivoitunutta ja oma-aloitteista asennetta ja halua sitoutua työhön pidemmäksi aikaa. Lisäksi toivomme, että sopeudut helposti uusiin tilanteisiin ja muutoksiin työssä sekä suhtaudut avoimesti uusiin lähestymistapoihin ja ehdotuksiin. Työ on isolta osin seisomatyötä ja vaatii perushyvää fyysistä kuntoa.

Tarjoamme mahdollisuuden työllistyä ja kehittyä lääketeollisuuden välinehuollon ammattilaiseksi erittäin arvostettuun ja menestyvään kotimaiseen yritykseen vakituiseen työsuhteeseen. Työtä tehdään viihtyisissä tiloissa hyvien työkaverien ympäröimänä erittäin hyvässä tiimissä, jossa jokainen osallistuu aktiivisesti tiimin toimintaan ja tuo siihen oman panoksensa. Meillä olet merkittävä osa ihmisten hyvinvoinnin edistämistä.

Mikäli tunnistit itsesi oheisesta ilmoituksesta, niin haethan paikkaa pian, sillä se täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Suoritamme ensimmäisen haastattelukierroksen videohaastatteluna. Tehtävään valitulta henkilöltä edellytetään hyväksyttyä terveystarkastusta, joka sisältää myös huumausainetestauksen. Lisäksi valituille henkilöille tullaan teettämään suppea turvallisuusselvitys ennen työsuhteen alkua.

Lisätietoja tehtävästä voit tiedustella Baronan Topi Peltoluhdalta topi.peltoluhta@barona.fi 050 354 6065 (arkisin klo 9 - 15).

Orionintie 1, 02200 Espoo