Aloitteleva teollisuustyöntekijä

Työpaikat / Aloitteleva teollisuustyöntekijä

Aloitteleva teollisuustyöntekijä

Harmillista, haku tähän työpaikkaan ehti jo päättyä.


Raasepori Inkoo Kirkkonummi Espoo Lohja Hanko Salo Teollisuus/tuotanto

Haemme asiakasyrityksellemme Billnäsiin aloittelevia tuotantotyöntekijöitä teollisuuden työtehtäviin. Työt alkavat elokuussa ja kestävät loppusyksyyn.

Oletko kiinnostunut tuotantotöiden tarjoamista mahdollisuuksista, mutta et omaa aikaisempaa kokemusta? Haetko kenties kokemusta koulutuksesi tueksi tai jäikö syksyn opiskelupaikka saamatta? Tarjoamme erinomaisen mahdollisuuden uudelle uralle tai jo olemassa olevien taitojen kehittämiselle. Haemme nyt tuotantotyöntekijöitä työskentelemään valmistus- ja koneenkäyttötehtäviin 3-vuorotyöhön. Työsuhde on aluksi määräaikainen, mutta hyvin työssä pärjäävällä on erinomaiset mahdollisuudet myös pidempiaikaiseen työsuhteeseen.

Etsimämme henkilö on motivoitunut olemaan poikkeuksetta työssään huolellinen, tarkka ja ahkera. Sinulta löytyy oma-aloitteisuutta ja aitoa innostusta sekä kykyä oppia uutta. Olet joustava työntekijä ja omaat hyvät tiimityöskentelytaidot. Myös hyvästä rutiininsietokyvystä on etua tehtävässä. Työtehtäviin perehdytetään suomeksi tai ruotsiksi, joten sujuva suomen tai ruotsin kielen taito on valinnan edellytys. Sijainnin vuoksi toivomme oman auton käyttömahdollisuutta.

Tarjoamme mahdollisuuden päästä kehittämään osaamistasi ja ammattitaitoasi osana osaavaa ja motivoitunutta tiimiä. Baronan kautta saat aina kirjallisen työsopimuksen ja kilpailukykyisen palkkauksen. Kun työllistyt Baronalle saat käyttöösi myös baronalaisten edut. Voit hyödyntää sekä vaihtuvia että pysyviä etuja ympäri vuoden. Saat käyttöösi tarjoushinnat useisiin kuntosali- ja hyvinvointiketjuihin ympäri Suomen, alennuskoodeja yhteistyöyritystemme verkkokauppoihin ja sesongeittain vaihtuvia tarjouksia majoituspalveluihin. Mikäli näet itsesi työskentelemässä osana teollisuuden ammattilaisporukkaa, jätäthän hakemuksesi meille.

Lisätietoja antaa tarvittaessa sähköpostitse Sally Tähkälä, sally.tahkala@barona.fi.