Kausityöntekijäksi teollisuuteen

Työpaikat / Kausityöntekijäksi teollisuuteen

Kausityöntekijäksi teollisuuteen

Harmillista, haku tähän työpaikkaan ehti jo päättyä.


Lohja Salo Kirkkonummi Espoo Hanko Raasepori Inkoo Teollisuus/tuotanto

Haemme asiakkaallemme Billnäsiin sijaitsevalle tehtaalle useita hyvän asenteen ja oppimiskyvyn omaavia henkilöitä koulutettaviksi tuotantotyöntekijöiksi monipuolisiin teollisuuden työtehtäviin.

Tehtävä sopii erinomaisesti rutiininomaisesta työstä nauttivalle henkilölle, joka viihtyy teollisuusympäristössä ja haluaa tehdä tuotantotyötä. Työn kesto on alustavasti elokuusta syksyn loppuun, mutta hyvin työssään pärjäävällä on mahdollisuus pidempiaikaiseen työsuhteeseen. Töitä tehdään arkisin kolmessa vuorossa.

Seisoma- ja nostotyötä sisältävästä työnkuvasta johtuen edellytämme hakijalta perustasoista fyysistä kuntoa. Toivomme myös, että omaat korkean työmotivaation sekä hyvän asenteen työtä kohtaan. Sinulla tulisi olla oman auton käyttömahdollisuus työpaikan sijainnin vuoksi. Työhön perehdytetään ja koulutetaan työn ohessa, joten kokemusta alalta ei tarvitse olla. Perehdytys tapahtuu suomeksi tai ruotsiksi, joten edellytämme sujuvaa suomen tai ruotsin kielen taitoa.

Mikäli kiinnostuit, niin haethan paikkaa oheisen linkin kautta, sillä paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa sähköpostitse Sally Tähkälä, sally.tahkala@barona.fi.