Apulaisravintolapäällikkö, Burger King Kouvola

Työpaikat / Apulaisravintolapäällikkö, Burger King Kouvola

Apulaisravintolapäällikkö, Burger King Kouvola

Hakuaika päättyy 26.07.2021

Kouvola Hotelli- ja ravintola-ala Restel Fast Food Oy

Nyt on paikka auki, sillä etsimme Kouvolaan BURGER KING® apulaisravintolapäällikköä, jakamaan vastuuta ravintolapäällikön kanssa.

#Kingi apulaisravintolapäällikkö

Haemme apulaisravintolapäällikköä työskentelemään 90/3vko sopimuksella. Sinulla on kuitenkin mahdollisuus työskennellä myös enemmän, jos niin haluat. Työnluonne on vuorotyö, jossa työvuorot määrittyvät ravintolan aukioloajan mukaisesti. Työsuhde on määräaikainen, kestoltaan ainakin marraskuun 2022 loppuun.

Aikaisempi esimieskokemus ravintola-alalta katsotaan eduksesi sekä näkemys mitä esimiehen tehtävässä onnistuminen vaatii. Mutta ennen kaikkea työtä pelkäämätön ja positiivinen asenne, hyvät vuorovaikutustaidot ja halu haastaa itseään, ovat tämän tehtävän valttikortit.

Olet tarkkana ja sitoutuneena päällikkönä esikuva koko tiimillesi. Saat ympärillä olevat työntekijät innostumaan konseptista ja johdat tiimisi rakentavan palautteen ja kannustuksen kautta tekemään yhteistyötä myynti- ja tulostavoitteiden eteen.

#kingikyky

Uutena apulaisravintolapäällikkönä osallistut seitsemän viikon mittaiseen perusteelliseen koulutus jaksoon, joka avaa ovet BURGER KINGin kansainväliseen maailmaan ja tarjoaa mielenkiintoisen ja vaihtelevan työn tapahtumarikkaassa ja iloisessa työympäristössä.

Kiinnostuitko?

Käythän tutustumassa Burger King uratarinoihin sekä artikkeliin millaista #Kingijengissä on työskennellä esimiesroolissa.

Rekrytoinnin yhteistyökumppanina toimii Barona ja tulet työllistymään Restel Fast Food Oyn kirjoille. Burger King on Suomessa osa Restel-konsernia ja monipuoliset henkilöstöedut ovat myös sinun käytössäsi.

Restel Oy on suomalainen ravintola-alan yritys, johon kuuluu noin 200 ravintolaa ja se työllistää yli 2500 ravintola-alan ammattilaista. Restelin ruoka- ja juomaravintoloita on kattavasti aina Helsingistä Rovaniemelle ja töitä on tarjolla monipuolisesti kautta maan. Lisää Restelistä työnantajana löydät täältä.