Kokoonpanija

Työpaikat / Kokoonpanija

Kokoonpanija

Hakuaika päättyy 06.08.2021

Tuusula Kerava Järvenpää Vantaa Espoo Helsinki Nurmijärvi Teollisuus/tuotanto

Haluaisitko päästä työskentelemään mielenkiintoisiin tehtäviin hammaskuvantamislaitteiden kokoonpanossa? Kiinnostaako sinua olla osana kansainvälistä terveysalan huipputeknologiayritystä?

Etsimme asiakkaallemme tuotannon kokoonpanotehtäviin työntekijöitä määräaikaisiin työsuhteisiin päivävuoroon. Työsuhde alkaa heti sopimuksen mukaan ja kestää aluksi vuoden loppuun asti. Hyvin työssään pärjäävälle ja viihtyvälle työntekijälle on myös aito mahdollisuus pidempään työsuhteeseen. Töitä tehdään arkisin 40h/vko.

Työtehtävät pitävät sisällään erilaisia tarkkuutta vaativia kokoonpanotehtäviä sekä pakkaustöitä. Aikaisempi kokemus mekaanisesta kokoonpanotyöstä katsotaan eduksi, mutta ei ole välttämätöntä. Tehtäviin koulutetaan, joten toivomme sinulta erityisesti hyvää ja motivoitunutta asennetta. Työ on tarkkuutta ja huolellisuutta vaativaa, sillä osat ovat pieniä.

Tarjoamme sinulle erinomaisen mahdollisuuden määräaikaiseen työhön modernissa työympäristössä. Työssä menestyminen edellyttää sujuvaa suomen kielen taitoa, ja englannin kielen taito katsotaan eduksi. Mikäli olet reipas ja työstä motivoitunut henkilö, joka pystyy työskentelemään samaan aikaan ripeästi ja huolellisesti, olet etsimämme henkilö.

Kiinnostuitko? Haethan tehtävää heti, sillä paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Työpaikan sijainnin takia oman auton käyttö on suotavaa. Lisätietoja tehtävästä antaa Baronan Topi Peltoluhta topi.peltoluhta@barona.fi