Elektroniikka-asentaja monipuoliseen kokoonpanoon

Työpaikat / Elektroniikka-asentaja monipuoliseen kokoonpanoon

Elektroniikka-asentaja monipuoliseen kokoonpanoon

Hakuaika päättyy 06.08.2021

Tuusula Teollisuus/tuotanto KaVo Kerr

Kiehtooko sinua teknologia, oletko näppärä käsistäsi tai muuten vain kiinnostunut teollisuuden kokoonpanotehtävistä? Olitpa sitten jo kerryttänyt kokemusta tuotantotöistä tai etsimässä aivan uudenlaisia tehtäviä, meillä on sinulle tarjolla töitä.

Etsimme arvostetulle asiakkaallemme KaVo Kerrille uusia työntekijöitä tuotannon kokoonpanotehtäviin. KaVo Kerr on hammaslääketieteellisen kuvantamisen tuotekehityksen ja tuotannon huippuosaamiskeskus, joka on yksi Suomen suurimmista terveysteknologian vientiyrityksistä. Etsimme nyt henkilöitä määräaikaiseen työsuhteeseen joulukuun loppuun, mutta hyvin työssä pärjäävillä voi olla mahdollisuus myös töiden jatkumiseen! Työskentely tapahtuu päivävuorossa KaVo Kerrin tuotantotiloissa Tuusulassa.

Työtehtävät pitävät sisällään erilaisia tarkkuutta vaativia elektroniikkalaitteiden kokoonpanotehtäviä. Aiempi kokemus tuotannon töistä sekä tekniset ammattiopinnot ovat eduksi, mutta eivät välttämättömiä. Kaikkiin tehtäviin opastetaan, joten tärkeintä on erinomainen asenne ja motivaatio oppia uutta.

Tarjoamme sinulle erinomaisen mahdollisuuden päästä kehittämään osaamistasi teknologiateollisuuden mielenkiintoisten tehtävien parissa. Kokoonpanotehtävien lisäksi pääset tutustumaan Lean-työskentelyn perusteisiin. Työntekijöiden käytössä ovat myös henkilökuntaruokala sekä kuntosali.

Voit myös tutustua KaVo Kerriin tämän videon kautta:

www.youtube.com/watch?v=oKov9csd9WQ&t=1s

Kiinnostuitko? Jätäthän hakemuksesi meille pian, sillä suoritamme haastatteluja jo hakuaikana ja täytämme paikat heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa Baronan Topi Peltoluhta topi.peltoluhta@barona.fi

Nahkelantie 160, 04300 Tuusula