Kokoonpanijoita Finelcomp Oy:lle Outokumpuun

Työpaikat / Kokoonpanijoita Finelcomp Oy:lle Outokumpuun

Kokoonpanijoita Finelcomp Oy:lle Outokumpuun

Hakuaika päättyy 08.08.2021

Outokumpu Joensuu Heinävesi Polvijärvi Teollisuus/tuotanto Finelcomp Oy

Etsitkö yhden TYÖN juttua?

Haemme asiakkaallemme Finelcomp Oy KOKOONPANIJOITA määräaikaiseen työsuhteeseen. Työsuhde alkaa määräaikaisena vuokratyösuhteena kauttamme, mutta hyvällä tekijäll on mahdollisuus työllistyä kayttäjäyritykseen pitkäaikaisesti.

Tuotanto jatkaa kasvuaan ja myös kokoonpanija siirtyvät vuorotyöhön. Tästä syystä kokoonpanotiimiin avautuu useampia uusia paikkoja elokuun aikana.

Finelcomp Oy tuottaa ratkaisuja sähkönjakelu- ja telelaitteiden kotelointi- ja kiinnitysmekaniikan tarpeisiin sekä tarjoaa korkealaatuista ja kilpailukykyistä ohutlevyosien sopimusvalmistusta asiakkailleen.

Työtehtävä: Työtehtävänäsi on erilaiset kokoonpanotyöt sähkökeskusmekaniikan parissa. Työssä pääset toteuttamaan tarkkuutta ja sorminäppäryyttä sekä näkemään kättesi jäljen. Pääset valmistamaan Suomen johtavan sähkökeskusvalmistajan tuotteita, jossa laatu ja nykyaikaisuus ovat osa päivittäistä työotetta.

Sinulta toivotaan: Pintäjänteisyyttä ja oppimishalua sekä innokasta asennetta. Pärjäät sekä tiimityöskentelyssä, mutta kykenet myös itsenäiseen työotteeseen. Sinulla ei tarvitse olla aiempaa kokemusta vastaavasta työstä, mutta harrastuneisuus esimerkiksi käsitöiden tai rakentelun ja moponrassailun merkeissä auttavat pärjäämään tässä työssä.

Kauttamme saat: Kirjallisen työsopimuksen, työtodistuksen, työturvallisuuden e-perehdytyksen, ajantasaisen palkanmaksun sekä kattavan työterveyshuollon.

Työvuoromalli: 2-vuorotyö

Palkkaus: Teknologiateollisuuden TES.

Aloitusajankohta: Sovitusti elokuun puolivälin jälkeen.

Muut mahdollisuudet: Kartoitamme aina haastattelussa myös muita työmahdollisuuksiamme taustasi, kiinnostuksesi ja käytettävyytesi mukaan.

Baronan edut käytössäsi

Kun työllistyt Baronalle saat käyttöösi baronalaisten edut. Voit hyödyntää sekä vaihtuvia että pysyviä etuja ympäri vuoden. Saat käyttöösi tarjoushinnat useisiin kuntosali- ja hyvinvointiketjuihin ympäri Suomen, alennuskoodeja yhteistyöyritystemme verkkokauppoihin ja sesongeittain vaihtuvia tarjouksia majoituspalveluihin.

Ota askel kohti seuraavaa urapolkuasi ja lähetä sähköinen hakemus mahdollisimman pian. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja täytämme paikat heti sopivien tekijöiden löydyttyä!

Lisätietoja klo 09-15 välisenä aikana: Mervi Leinonen, 050 599 9580, mervi.leinonen@barona.fi

Kiitos ilmoituksemme lukemisesta, toivottavasti jätät hakemuksesi pikaisesti. Mikäli tämä tehtävä ei kuitenkaan jostain syystä sytyttänyt, niin tutustuthan muihin avoimiin tehtäviimme osoitteessa https://careers.barona.fi