Varastotyöntekijä Helsinkiin

Työpaikat / Varastotyöntekijä Helsinkiin

Varastotyöntekijä Helsinkiin

Harmillista, haku tähän työpaikkaan ehti jo päättyä.


Helsinki Logistiikka/kuljetus/liikenne

Kiinnostaako sinua monipuoliset varastotehtävät? Haluatko työskennellä Helsingin keskustan läheisyydessä?

Etsimme varastotyöntekijöitä Helsingin keskustan tuntumaan! Työ pitää sisällään perinteisiä varastotehtäviä, kuten vastaanottoa, hyllytystä, keräilyä ja lähettämistä. Työssä käytetään päivittäin vastapainotrukkia ja lavansiirtovaunua, joista toivoisimme kokemusta vähintään toisesta. Tehtävään järjestetään kattava perehdytys, joten voit huoletta hakea tehtävään vaikka et olisikaan vielä täysi varastoalan ammattilainen.

Työssä pärjää reippaalla ja positiivisella asenteella varustettu normaalin fyysisen kunnon omaava tyyppi! Työajat sijoittuvat pääasiassa arkipäiville aamu- ja iltavuoroihin klo 06-22 välille. Toivoisimme sinun olevan valmis aloittamaan työt nopealla aikataululla. Töitä on tarjolla aluksi ainakin syksyyn asti, mutta hyvin pärjäävällä henkilöllä on aito mahdollisuus pitkäaikaiseen työsuhteeseen.

Mikäli olet kiinnostunut tehtävästä, jätä hakemuksesi meille välittömästi! Haastattelemme ehdokkaita jo hakuaikana ja täytämme paikat sopivien ehdokkaiden löytyessä.

Haluamme turvata terveytesi ja varmistaa yhdenvertaisen haastattelukokemuksen hakijoille myös koronaviruksen aikana. Niinpä Baronalle hakeminen on helppoa myös poikkeuksellisessa tilanteessa. Rekrytoinneissa hyödynnämme puhelimen lisäksi videokysymyksiä tai -haastattelua. Se on vaivatonta ja turvallista!