Äänikeräilijä

Työpaikat / Äänikeräilijä

Äänikeräilijä

Harmillista, haku tähän työpaikkaan ehti jo päättyä.


Vantaa Logistiikka/kuljetus/liikenne Wihuri Oy Aarnio Metro-tukku

Etsitkö itsellesi pitkäaikaista työpaikkaa logistiikka-alalta? Haluatko päästä tekemään fyysistä ja liikkuvaa työtä?

Haemme nyt Wihuri Oy Aarnio Metro-tukun Vantaan Viinikkalassa sijaitsevaan logistiikkakeskukseen ÄÄNIKERÄILIJÖITÄ. Äänikeräilijänä työskentelet pääasiallisesti puheohjatussa keräilyssä keräilykonetta apuna käyttäen. Toivomme sinulta kuitenkin joustavuutta työskennellä tarvittaessa myös muissa tehtävissä. Töitä tehdään klo 6-22 välillä ja viikonloppuvuoroja on noin 1-3 kertaa kuukaudessa. Halutessasi sinulla saattaa olla mahdollisuus päästä tekemään myös yövuoroa klo 22-06.

Tarjoamme pitkäaikaisen työsuhteen lisäksi kilpailukykyisen palkkauksen (Kaupan alan TES:n mukainen peruspalkka kokemusvuosista riippuen 11,97-13,69€/tunti+lisät+suoritteet). Töitä tehdään päivän aikana sekä viileässä (noin +2 astetta) että lämpimässä. Työympäristö on siisti, moderni ja työvälineet ajan tasalla. Työporukka on kannustava, reilu ja nuorekas. Mikäli sinulta löytyy positiivinen asenne työntekoa kohtaan, motivaatiota sekä tietysti huumorintajua, sovit joukkoon mainiosti!

Toivomme sinulta tehokasta ja ripeää työotetta, hyvää fyysistä kuntoa sekä oma-aloitteisuutta. Aiempi varastokokemus on eduksi, mutta ei pakollista, sillä kaikkiin työtehtäviin järjestetään kattava perehdytys. Mikäli paikka herätti mielenkiintosi, jätä hakemuksesi nopeasti! Aloitus tehtävässä on heti sopivien henkilöiden löydyttyä ja aloitamme haastattelut jo hakuajan aikana.

Suokallionkuja 2, 01740 Vantaa