Varastotyöntekijä Malmille

Työpaikat / Varastotyöntekijä Malmille

Varastotyöntekijä Malmille

Harmillista, haku tähän työpaikkaan ehti jo päättyä.


Helsinki Logistiikka/kuljetus/liikenne

Etsitkö työpaikkaa varastolta? Tarjolla olisi paikka, missä sinut opetetaan alan ammattilaiseksi.

Etsimme asiakkaallemme varastotyöntekijöitä Malmilla sijaitsevaan varastoon. Työ on keskiraskasta varastotyötä varaston eri tehtävissä sisältäen muun muassa pakkausta, keräilyä sekä lavotusta. Töitä tehdään maanantaista perjantaihin kello 11-19 välillä vaihtelevasti 25-37,5 tuntia viikossa. Kyseessä on määräaikainen työsuhde vuoden 2021 loppuun asti ja työt on mahdollista aloittaa heti.

Odotamme hakijalta aikaisempaa työkokemusta ja reipasta asennetta. Kokemus varastotöistä katsotaan eduksesi, mutta tämä ei ole välttämätöntä, sillä tulet saamaan kattavan perehdytyksen työssä menestyäksesi.

Työstä kiitettävästi suoriutuminen edellyttää hyvää asennetta, fyysistä kuntoa sekä ripeää työotetta. Lisäksi sinun tulee olla suomen kielen taitoinen. Vastapainoksi tarjoamme mielenkiintoisen työtehtävän ja mahdollisuuden kehittyä varastoalan osaajaksi.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä ja olet etsimämme varastotyöntekijä, lähetä meille työhakemus ansioluettelon kera. Haastattelut aloitetaan heti.

Haluamme turvata terveytesi ja varmistaa yhdenvertaisen haastattelukokemuksen hakijoille myös koronaviruksen aikana. Niinpä Baronalle hakeminen on helppoa myös poikkeuksellisessa tilanteessa. Rekrytoinneissa hyödynnämme puhelimen lisäksi videokysymyksiä tai -haastattelua. Se on vaivatonta ja turvallista!