Kokki Ravintola Trattoria Pazzi

Työpaikat / Kokki Ravintola Trattoria Pazzi

Kokki Ravintola Trattoria Pazzi

Harmillista, haku tähän työpaikkaan ehti jo päättyä.


Kangasala Tampere Hotelli- ja ravintola-ala Pazzi Kangasala Oy

"Trattoria Pazzi on rennon mutkaton ja helposti lähestyttävä italialaistyylinen ravintola pienellä skandinaavisella mausteella. Ajatuksenamme on, että ravintolaamme olisi mukava tulla viettämään yhteistä aikaa perheen ja ystävien kanssa maukkaan ruoan ja miellyttävän palvelun parissa. Panostamme vaihtuvaan ruokalistaan ja laajaan juomavalikoimaan. Pazzi tarkoittaa italiaksi hulluja ihmisiä, eli ripaus iloista hulluutta on olennainen osa Pazzin tunnelmaa."

Haluatko haukata palan Italiaa, päästä osaksi uutta hienoa ravintolaa, sekä saada huikeat duunikaverit? Nyt sinulla on siihen mahdollisuus!

Haemme asiakkaallemme kesäkuun alkupuolella Kangasalle avattuun italiaistyyppiseen ravintolaan kokkia. Sinulla tulisi olla jo hieman aikaisempaa työkokemusta ala carte-kokin työtehtävästä. Arvostamme paineensietokykyä, tiimityötaitoja, sekä positiivista asennetta työntekoon. Aikaisempi kokemus pizzan teosta ja italialaisesta ruosta katsotaan eduksi, mutta se ei ole välttämätöntä.

Tarjoamme hyvällä ryhmähengellä ja positiivisella energialla varustetun työpaikan. Tunnit sovittavissa, palkkaus sopimuksen mukaan. Työt alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä jatkuen elokuun lopulle. Paikkansa lunastaneella on myös mahdollisuus jatkaa töitä kesäseongin jälkeen esim. keikkatyönä.

Jätäthän hakemuksen pikaisesti, sillä paikka täytetään heti sopivan löytyessä.