Varastotyöntekijäksi Vantaalle

Työpaikat / Varastotyöntekijäksi Vantaalle

Varastotyöntekijäksi Vantaalle

Harmillista, haku tähän työpaikkaan ehti jo päättyä.


Vantaa Logistiikka/kuljetus/liikenne

Kiinnostaako sinua pääasiassa päivävuorossa tapahtuva monipuolinen varastotyö? Etsitkö rennossa ja viihtyisässä työympäristössä tehtävää mielenkiintoista työtä?

Haemme asiakkaamme varastoon Vantaan Viherkumpuun varastotyöntekijöitä. Työtä tehdään hyvien kulkuyhteyksien äärellä nuorekkaassa työporukassa pääasiassa päivävuorossa, mutta välillä töitä on mahdollista tehdä myös iltavuorossa. Työsuhde on määräaikainen neljän kuukauden ajan, mutta hyvin työssä pärjänneellä on mahdollisuus pitkäaikaiseen työsuhteeseen. Työ pitää sisällään perinteisiä varastotöitä kuten tavaran vastaanottamista, hyllyttämistä, varastopaikkojen ylläpitoa ja keräilyä.

Hakijoilta toivomme täysi-ikäisyyttä, valmiutta tehdä tarvittaessa satunnaisesti iltavuoroja sekä aitoa kiinnostusta varastotehtäviä kohtaan. Aikaisempi kokemus varastotöistä lasketaan eduksi paikkoja täyttäessämme. Etsimme tehtävään omatoimisia, ahkeria, tarkkoja ja tunnollisia työntekijöitä. Työpaikalla on mahdollista päästä kehittymään varastoalan moniosaajaksi. Työ pitää sisällään paljon liikkumista ja hakijoiden tulee olla hyvässä fyysisessä kunnossa.

Mikäli kiinnostuit paikasta ja tehtävä vaikuttaa sinulle sopivalta, jätä hakemuksesi meille välittömästi. Töissä on mahdollista aloittaa elokuun aikana.

Haluamme turvata terveytesi ja varmistaa yhdenvertaisen haastattelukokemuksen hakijoille myös koronaviruksen aikana. Niinpä Baronalle hakeminen on helppoa myös poikkeuksellisessa tilanteessa. Rekrytoinneissa hyödynnämme puhelimen lisäksi videokysymyksiä tai -haastattelua. Se on vaivatonta ja turvallista!