Azure-kehittäjä

Työpaikat / Azure-kehittäjä

Azure-kehittäjä

Hakuaika päättyy 08.10.2021

Oulu IT/tietoliikenne Enerim Oy

Asiakkaamme Enerim jatkaa kasvuaan ja nyt haemme AZURE - KEHITTÄJÄÄ osaksi Oulun työyhteisöämme. Tässä tehtävässä myös etätyö on mahdollinen. Enerim toimii Oulun lisäksi useammallakin paikkakunnalla, mm. Helsinki, Tampere, Rovaniemi.

Työpaikkasi

80 huippuammattilaista tukemassa toisiaan ja kehittämässä asiakkaillemme monipuolisia asiakasjärjestelmiä ja sisäisiä työkaluja energiatalouden ammattilaisillemme, rento työyhteisö, jossa työskentelee tuoteomistajia, kehittäjiä, testaajia, arkkitehtejä, asiantuntijoita ja tukihenkilöitä eri osa-alueilla luomassa digitaalisen energiatalouden tulevaisuutta, työntekoa intohimoisesti, mutta pilke silmäkulmassa.. Sinä osana tätä porukkaa?

Azure-kehittäjänä keskityt Azure-ympäristön integraatio- ja sovellusratkaisutehtäviin hyödyntäen Azuren omia komponentteja sekä uusia Enerim ratkaisuja. Vastaat vaatimusten teknisestä suunnittelusta ja toteutuksesta osana tiimiä. Osaaminen mikropalveluarkkitehtuurista, verkkoratkaisuista ja Web-sovelluksista ovat sinun vahvuuksiasi.

Tässä roolissa pääset työskentelemään seuraavien asioiden parissa:

• Azure, AKS

• C#, .NET

• SQL

• Git

• Web-sovellukset

• Verkkotekniikat

Tarjoamme tehtävän, jossa todella pääset vaikuttamaan niin asiakkaidemme kuin työntekijöidemme käyttämiin järjestelmiin. Organisaatiossamme on matala hierarkia ja teemme työtä läheisessä vuorovaikutuksessa loppukäyttäjien kanssa, mikä mahdollistaa nopean päätöksenteon. Tätä paikkaa kannattaa hakea!

Hakemuksia käymme läpi jo hakuaikana. Lisätietoja tehtävästä antaa Barona IT:n rekrytointikonsultti Tomi Sivil, tomi.sivil@barona.fi.