Front End - kehittäjä

Työpaikat / Front End - kehittäjä

Front End - kehittäjä

Harmillista, haku tähän työpaikkaan ehti jo päättyä.


Oulu Helsinki Tampere Rovaniemi IT/tietoliikenne Enerim Oy

Asiakkaamme Enerim jatkaa kasvuaan ja nyt haemme FRONT END - KEHITTÄJÄÄ osaksi Oulun työyhteisöämme. Tässä tehtävässä myös etätyö on mahdollinen. Enerim toimii Oulun lisäksi useammallakin paikkakunnalla, mm. Helsinki, Tampere, Rovaniemi.

Työpaikkasi

80 huippuammattilaista tukemassa toisiaan ja kehittämässä asiakkaillemme monipuolisia asiakasjärjestelmiä ja sisäisiä työkaluja energiatalouden ammattilaisillemme, rento työyhteisö, jossa työskentelee tuoteomistajia, kehittäjiä, testaajia, arkkitehtejä, asiantuntijoita ja tukihenkilöitä eri osa-alueilla luomassa digitaalisen energiatalouden tulevaisuutta, työntekoa intohimoisesti, mutta pilke silmäkulmassa.. Sinä osana tätä porukkaa?

Front End - kehittäjänä keskityt integraatiotuotteen käytettävyyden suunnitteluun ja tuotteen kehittämiseen. Osallistut suunnittelu- ja katselmointipalavereihin sekä vastaat käyttöliittymäsuunnittelusta ja toteutuksesta osana tiimiä. Web-sovellukset ja ohjelmointi ovat sinun vahvuutesi.

Tässä roolissa pääset työskentelemään seuraavien asioiden parissa:

• React, Angular tai Aurelia

• C#, .NET

• Node.js, Vue.js

• HTML, CSS, Git

• Käyttöliittymäsuunnittelu ja -toteutus

• Web-sovellukset

• Verkkotekniikat

Tarjoamme tehtävän, jossa todella pääset vaikuttamaan niin asiakkaidemme kuin työntekijöidemme käyttämiin järjestelmiin. Organisaatiossamme on matala hierarkia ja teemme työtä läheisessä vuorovaikutuksessa loppukäyttäjien kanssa, mikä mahdollistaa nopean päätöksenteon. Tätä paikkaa kannattaa hakea!

Hakemuksia käymme läpi jo hakuaikana. Lisätietoja tehtävästä antaa Barona IT:n rekrytointikonsultti Tomi Sivil, tomi.sivil@barona.fi.