Baarityöntekijä Piano Paviljonkiin

Työpaikat / Baarityöntekijä Piano Paviljonkiin

Baarityöntekijä Piano Paviljonkiin

Harmillista, haku tähän työpaikkaan ehti jo päättyä.


Lahti Hollola Orimattila Heinola Hotelli- ja ravintola-ala Food&Events

Oletko aurinkoisella asenteella varusteltu baaripuolen osaaja? Onko sinulla kyky tartuttaa hymysi ja iloisuutesi ihmisiin ympärilläsi? Nautitko sosiaalisista tilanteista erilaisten ihmisten kanssa? Mikäli vastasit kyllä, me tahdomme kuulla sinusta heti!

Baarityöntekijänä toimit ravintolan monipuolisissa asiakaspalvelutehtävissä baaritiskin takana. Huolehdit baarin asiakkaiden yleisestä viihtyvyydestä ja tarjoilet heille parasta mahdollista palvelua. Toivomme sinulta jo kokemusta alalta, jotta kykenet hoitamaan itsenäisesti koko baarin alun perehdytyksen jälkeen.

Asiakaspalveluhenkisyys, huumorintaju sekä reipas töihin tarttuva toimintatyylisi ovat tässä työssä tärkeimpiä ominaisuuksiasi. Osaamisesi pohjana on alan koulutus tai vastaavista tehtävistä kartutettu kokemus, jota maustaa hyvä tilannetaju sekä sopiva pilke silmäkulmassa. Tavoitteena on tarjota täydet viikkotunnit, mutta todelliset työtunnit riippuvat hieman voimassa olevista koronarajoituksista.

Tarjoamme sinulle vaihtelevan ja monipuolisen työn vilkkaassa ja mutkattomassa työympäristössä mukavien työkavereiden ympäröimänä. Kaipaisimme sinua tiimiimme jo mahdollisimman pian. Työpisteesi tulee olemaan pääsääntöisesti Piano Pavlijongissa, mutta tarpeen mukaan saatat työskennellä myös muissa Restellin kohteissa Lahden satamassa. Töitä on tarjolla ainakin kesäksi, mutta jos tilanteesi sen sallii on sinulla mahdollisuus jatkaa työskentelyä myös syksyllä Restellin muissa tapahtumaravintoloissa. Lisäksi saat Suomen suurimman henkilöstöpalveluyrityksen tuen koko työsuhteesi ajaksi.

Kiinnostuitko?

Mikäli haluat tulla osaksi mahtavaa tiimiä, älä epäröi, vaan lähetä meille hakemuksesi mahdollisimman pian oheisen linkin kautta. Toimi nopeasti, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Barona toimii rekrytoinnin yhteistyökumppanina.