Tekninen asiantuntija DNA:lle

Työpaikat / Tekninen asiantuntija DNA:lle

Tekninen asiantuntija DNA:lle

Harmillista, haku tähän työpaikkaan ehti jo päättyä.


Helsinki Vantaa Oulu Espoo IT/tietoliikenne DNA Oyj

Ovatko TCP/IP, WAN, LAN ja WLAN sinun juttusi? Haluaisitko kehittyä niiden parissa entistä paremmaksi osaajaksi, ja työskennellä luotettuna asiantuntijana tiimissä, jossa itsensä jatkuva kehittäminen on arkipäivää? Etsimme nyt useampaa vakituista teknistä asiantuntijaa DNA:n yritysasiakkaiden service deskiin Helsinkiin ja Ouluun.

Teknisenä asiantuntijana pääset tukemaan SLA:n piirissä olevia yritysasiakkaita heidän käyttäessään DNA:n viestintään, dataan, palvelinkeskuksiin ja yritysverkkoihin liittyviä palveluita. Pääset itse ratkaisemaan yli 90 % asiakkaiden ongelmista jo ensimmäisen yhteydenoton perusteella, ja tekemään tietysti myös tiivistä yhteistyötä tuotteiden ja tekniikan asiantuntijoiden kanssa. Häiriönhallinnan lisäksi seuraat myös erilaisia monitorointijärjestelmiä ja toteutat asiakkaiden muutospyyntöjä esimerkiksi verkon konfiguraatioihin. Tulet muiden tiimikaveriesi tavoin työskentelemään erilaisissa työvuoroissa, koska asiakkaamme tarjoaa palveluita 24 / 7 / 365. Saat tietysti itse vaikuttaa omiin työvuoroihisi. Etsimme tekijöitä työskentelemään DNA:lle osaksi joko Helsingin tai Oulun tiimiä. Tehtävässä myös etätyöskentely on mahdollista.

Tehtävässä sinulla on erinomaiset mahdollisuudet oppia ja kasvattaa asiantuntemustasi sekä itse työn kautta, mutta myös osallistumalla erilaisiin koulutuksiin ja suorittamalla sertifiointeja. Pääset toimimaan aidosti asiantuntijana ja sinulla on valta ratkaista asiakkaan ongelma sen sijaan, että vain eskaloisit vikatikettejä eteenpäin. Työn kautta tulet tutuksi myös erilaisten palveluiden kanssa, ja pääset omalla työn tekemisellä ja kiinnostuksella etenemään mahdollisuuksien mukaan myös talon sisällä. Luonnollisesti pääset nauttimaan myös DNA:n kattavista työsuhde-eduista, mm. laajasta työterveyshuollosta, ja itse palkkauskin on kilpailukykyinen.

Mitä toivomme sinulta?

  • Hyvää perusosaamista tietoliikenneverkoista (TCP/IP), palomuureista, lähiverkoista ja reitittimistä
  • Tietoliikenteeseen painottuvaa koulutusta ammattikorkeakoulusta tai yliopistosta – voit olla myös
  • pian valmistumassa
  • Halua jatkuvasti kehittää osaamistasi entistä paremmaksi
  • Positiivista asennetta
  • Valmiutta vuorotyöhön (palveluaika on 24 / 7 / 365)
  • Kykyä palvella asiakkaita suomeksi ja englanniksi

Tehtävässä aloitus on heti sopivan henkilön löydyttyä. Työllistyt vakituiseen työsuhteeseen suoraan DNA:n palvelukseen.

Kiinnostuitko? Laita tuumasta toimeen ja lähetä hakemuksesi sekä CV:si meille mahdollisimman pian, sillä kartoitamme henkilöitä tehtävään jo hakuajalla!