Liimapuupalkkien viimeistelijä Vierumäelle

Työpaikat / Liimapuupalkkien viimeistelijä Vierumäelle

Liimapuupalkkien viimeistelijä Vierumäelle

Hakuaika päättyy 02.08.2021

Lahti Heinola Teollisuus/tuotanto Rakennusala Versowood Oy

Haemme nyt pitkäaikaisia työntekijöitä Versowoodille Vierumäen yksikköön liimapuupalkkien valmistukseen. Työsuhde alkaa aluksi määräaikaisena Baronan kautta, mutta määräaikaisuuden jälkeen sinulla on mahdollisuus siirtyä suoraan Versowoodille vakituiseen työsuhteeseen, mikäli olet hoitanut tehtäväsi mallikkaasti!

Työssäsi työstät erilaisia yksilöllisiä tilausprojekteja, jotka valmistetaan juuri tilaajan tarpeeseen soveltuvaksi. Toimit liimapuupalkkien viimeistelyprosessissa, jossa suurin osa työvaiheista tapahtuu käsin.

Töitä tehdään arkisin 2-vuorossa, viikonloput ovat aina vapaat.

Tarjolla on pitkäaikainen siisti sisätyö puurakentamisen parissa teollisuusympäristössä ja työt alkavat heti sopivien henkilöiden löydyttyä, toimithan siis nopeasti! Työt alkavat sopimuksen mukaan, kuitenkin mahdollisimman pian.

Työ edellyttää käsityötaitoja puun kanssa työskentelystä. Eduksi tehtävässä on aiempi kokemus puualalta joko työn tai opiskeluiden parista. Aikaisempi kokemus puuteollisuudesta ei kuitenkaan ole välttämätöntä, tehtäviin perehdytetään. Mikäli olet siis kätevä käsistäsi ja olet kiinnostunut oppimaan lisää puualasta, on sinulla hyvät valmiudet oppia työtehtäviin!

Tehtävän rekrytoinnista vastaa Barona, joten jos kiinnostuit käythän jättämässä hakemuksen rekrytointijärjestelmään oheisen linkin kautta. Palkkaus on keskusteltavissa oman osaamisesi mukaan, joten jätäthän liitteeksi palkkatoiveesi.