Osa-aikainen varastotyöntekijä Vantaalle

Työpaikat / Osa-aikainen varastotyöntekijä Vantaalle

Osa-aikainen varastotyöntekijä Vantaalle

Harmillista, haku tähän työpaikkaan ehti jo päättyä.


Vantaa Logistiikka/kuljetus/liikenne

Etsitkö osa-aikaista työtä kesäksi ja mahdollisesti myös syksyksi? Haluatko viilentyä kesähelteillä osittain jääkaappikylmässä varastossa?

Etsimme tunnollisia ja tarkkoja osa-aikaisia tekijöitä varastolle Vantaan Tuupakkaan. Työ pitää sisällään pääasiassa pientavaran keräilyä, jossa käytetään apuna matala- ja korkeakeräilytrukkeja. Tehtäviin ja työvälineisiin järjestetään kattava perehdytys, joten emme vaadi aiempaa kokemusta vastaavista tehtävistä.

Työssä pärjää hyvällä asenteella varustettu ripeyttä ja tarkkuutta omaava itsenäisessä työssä viihtyvä tyyppi. Työajat sijoittuvat arkipäiville aamu-, väli- ja iltavuoroihin klo 08-22 välille. Vuoroja on tarjolla vaihtelevasti yhdestä viiteen viikossa - riippuen myös omasta halukkuudestasi. Tehtävässä on mahdollista aloittaa nopealla aikataululla ja töitä on tarjolla aluksi syksyyn asti. Hyvin pärjäävällä henkilöllä on kuitenkin mahdollisuus pidempiaikaiseen työsuhteeseen.

Mikäli olet kiinnostunut tehtävästä, jätä hakemuksesi meille välittömästi! Haastattelemme ehdokkaita jo hakuaikana ja täytämme paikat sopivien ehdokkaiden löytyessä.

Haluamme turvata terveytesi ja varmistaa yhdenvertaisen haastattelukokemuksen hakijoille myös koronaviruksen aikana. Niinpä Baronalle hakeminen on helppoa myös poikkeuksellisessa tilanteessa. Rekrytoinneissa hyödynnämme puhelimen lisäksi videokysymyksiä tai -haastattelua. Se on vaivatonta ja turvallista!