Tiiminvetäjä varastoon

Työpaikat / Tiiminvetäjä varastoon

Tiiminvetäjä varastoon

Harmillista, haku tähän työpaikkaan ehti jo päättyä.


Vantaa Logistiikka/kuljetus/liikenne

Löytyykö sinulta jo valmiiksi kokemusta logistiikka-alalta ja olet halukas ottamaan seuraavan askeleen urallasi? Onko sinulla intohimoa oppia johtamaan tiimiäsi huippusuorituksiin, mutta et ole vielä löytänyt oikeaa väylää haaveidesi toteuttamiseen? Nyt tähän on mahdollisuus, sillä haemme Barona Logistiikalle TIIMINVETÄJÄÄ Vantaalla sijaitsevaan varastoomme!

Tarjoamme sinulle ainutlaatuisen tilaisuuden liittyä osaksi työhönsä sitoutuneiden, alan huippua edustavien esimiestemme joukkoa! Varastojemme esimiehet ovat toimintamme kulmakiviä ja panostamme heidän ammattitaitonsa kehittämiseen ja viihtyvyyteen vahvasti. Tiiminvetäjänä vastaat operatiivisen toiminnan sujuvuuden ja tehokkuuden varmistamisesta, raportoinnista, asiakkaiden kanssa kommunikoinnista sekä uusien työntekijöiden perehdyttämisestä.

Tehtävässä toimitaan työnjohtajan, asiakkaiden ja työntekijän välisenä linkkinä sekä osallistutaan normaaleihin varastotehtäviin mahdollisuuksien mukaan. Työskentelypaikkasi tulee sijoittumaan Vantaan Hakkilan alueelle ja tarjoamamme työsuhde on vakituinen. Työskentely tapahtuu pääasiassa arkisin 2-vuorotyönä klo 06-22.00 välillä. Työntekijöillemme pyrimme tarjoamaan nousujohteisia työuria, vastuiden ja työnkuvien kehittyessä työntekijän mielenkiinnon ja näyttöjen mukaan. Aloitus tehtävässä on heti sopivan henkilön löydyttyä.

Tiiminvetäjänä toimiminen edellyttää hyvää varaston toimintojen tuntemusta sekä valmiutta mukautua ajoittain nopeastikin muuttuviin tilanteisiin. Haemme tehtävään joustavaa, vastuuntuntoista ja oma-aloitteista tuloksentekijää, jolta löytyy hyvät tietotekniset taidot ja kyky kommunikoida tarvittaessa englannin kielellä. Menestyäksesi tehtävässä sinulla tulee olla myös vahva paineensietokyky ja hyvät vuorovaikutustaidot. Haussa katsomme eduksi aiemman kokemuksen esimiestehtävissä toimimisesta ja varastonhallintajärjestelmien käytöstä.

Mikäli paikka herätti mielenkiintosi, jätä hakemuksesi mahdollisimman pian. Tehtävä täytetään sopivan henkilön löydyttyä.