Asennustyönjohtaja vakituiseen työsuhteeseen

Työpaikat / Asennustyönjohtaja vakituiseen työsuhteeseen

Asennustyönjohtaja vakituiseen työsuhteeseen

Harmillista, haku tähän työpaikkaan ehti jo päättyä.


Vantaa Helsinki Espoo Tuusula Nurmijärvi Rakennusala Asennus/huolto Profin Oy

Vahvistamme asennuksen työnjohdon organisaatiota ja palkkaamme riveihimme uuden asennustyönjohtajan.

Profin on suomalainen lasiliukuseinien valmistaja. Suomessa olemme lasiliukuseinien markkinajohtaja niin kerrostalo- kuin pientalokohteissa ja viemme tuotteitamme myös ulkomaille. Liikevaihtomme on n. 10 milj.euroa ja työllistämme 50 henkilöä. Toimistomme sijaitsevat Kempeleessä sekä Vantaalla ja tehtaamme on Pudasjärvellä.

Vuodesta 2018 olemme olleet osa Inwido AB:ta, joka on Euroopan suurin ikkuna- ja ovivalmistaja. Inwidon liiketoimintakonseptina on kehittää ja myydä markkinoiden parhaita räätälöityjä ikkuna- ja oviratkaisuja. Inwido omistaa myös Pihla Group Oy:n, joka on Suomen ikkunamarkkinoiden suurin toimija. Konserni valmistaa ikkunoita ja ovia Pihla-, PihlaPRO, Tiivi-, Klas1 ja Sydänpuu-tuotemerkeillä työllistäen Suomessa 650 työntekijää.

Haemme ASENNUSTYÖNJOHTAJAA vakituiseen työsuhteeseen

Etsimme palvelukseemme vakituiseen työsuhteeseen asennustyönjohtajaa. Vahvistamme asennuksen työnjohdon organisaatiota. Kyseisessä positiossa tehtävänä on mm. suorittaa työmaakohteiden mittauksia, osallistua työmaakokouksiin ja johtaa työmaakohteita kokonaisuudessaan. Kohteet käsittävät sekä kerrostalo, että pientalokohteita. Lisäksi tehtäväsi koostuu muista asennukseen liittyvistä tehtävistä ja jälkimarkkinoinnin koordinoinnista. Toimipaikkasi voi sijaita joko Etelä-Suomessa tai Keski-Suomessa. Tehtävässäsi raportoit joko asennuspäällikölle tai yksikön johtajalle. Teet tiivistä yhteistyötä projektipäällikön, tuotannon ohjauksen, asentajien sekä ennen kaikkea asiakkaiden kanssa. Tehtäväsi on tärkeä osa asennustoimintaamme ja asiakaspalveluprosessiamme. Onnistumista työssäsi kuvaa ensisijaisesti tyytyväinen asiakas!

Toivomme, että sinulla on tekninen tausta ja kokemusta toimimisesta rakennusalan tuotteiden kanssa tai rakennusalan tehtävistä. Etsimme tiimiimme sopivia henkilöitä. Tehtävässä voit kasvaa ja kehittyä työtä tekemällä. Henkilökohtaisilta ominaisuuksiltasi olet asiakaspalveluhenkinen, toimeen tarttuva ja itseohjautuva. Sovit porukkaamme, mikäli hoidat työsi ensiluokkaisesti ja ahkerasti, mutta suhtaudut elämään positiivisesti ja sinulla on ”pilkettä silmäkulmassa”.

Me Profinilla annamme paljon vapautta, jota seuraa vastuu omasta työstä ja arvojemme mukaisesta toiminnasta. Toimintaamme ohjaavat kuluttajalähtöisyys, rohkeus kehittää toimintaamme sekä kyvykkäät ihmiset. Tarjoamme sinulle mm. kattavan työterveyshuollon, liikuntaetuudet sekä mahdollisuuden kehittyä urapolullasi eteenpäin. Suurin valttikorttimme on alusta asti ollut mukavat ja rehelliset ihmiset, jotka kaikki teemme kovasti töitä menestyksemme eteen. Toivotamme sinut lämpimästi tervetulleeksi Profinille!

Rekrytointiprosessimme hoidetaan yhteistyössä Barona Rakennuksen kanssa, joten lisätietoja saat soittamalla hakua hoitavalle yhteyshenkilölle Miska Kuljulle numeroon 050 303 8830. Lähetäthän CV:si ja hakemuksesi pikaisesti osoitteeseen miska.kulju@barona.fi, sillä aloitamme haastattelut jo hakuprosessin aikana.