Projekti-insinööri

Työpaikat / Projekti-insinööri

Projekti-insinööri

Hakuaika päättyy 02.08.2021

Helsinki Tekniikka

Haemme asiakkaallemme projekti-insinööriä vakituiseen työsuhteeseen Helsinkiin. Toivomme, että pystyisit aloittamaan tehtävässä mahdollisimman pian.

Päävastuualueesi on sähkömoottoreiden asiakastoimitusten kokonaisvaltainen koordinointi teollisuuteen. Tehtävä pitää sisällään muun muassa projektien aikatauluttamista, toimituskohtaisten suunnitelmien valmistelemista, dokumentointia ja sidosryhmäyhteistyötä. Asiakaskunta on vahvasti kansainvälistä.

Edellytämme

• DI:n tai insinöörin koulutusta (mielellään tuotantotalouden, sähkö-, tai konetekniikan alalta)

• Muutaman vuoden projektikokemusta asiakastoimituksissa

• Vahvoja viestintätaitoja ja dynaamista työtapaa

• Erinomaista englannin kielen taitoa, sekä suomen kielentaitoa, jolla tulet toimeen

• Hyvää IT-osaamista, erityisesti kykyä omaksua erilaisia järjestelmiä.

Tehtävässä menestyäksesi toivomme, että ymmärrät tilaus-toimitusprosessin ja sen vaatimukset. Lisäksi hyvät sosiaaliset taidot ja kommunikointi sujuvasti muutosten keskellä eri sidosryhmien kanssa on tärkeää menestymisen kannalta. Sinulle on luontevaa hahmottaa kokonaisuuksia ja omaksua tekniset perusasiat tuotteesta ja sen mahdollisuuksista. Arvostamme, että otat vastuun työstäsi ja työskentelet tarmokkaasti muuttuvissa tilanteissa.

Esimiehen kertomaa: ”Olen ollut tällä osastolla pitkään ja tiimihenki on poikkeuksellinen. Kohtaamme työssämme haastavia tilanteita paljon, mutta yhteen hiileen puhaltamalla olemme pystyneet suoriutumaan erinomaisesti. Tämän tiimin perusta onkin hyvässä työilmapiirissa ja toisten auttamisessa, kukaan ei jää yksin.”

Haastattelut käynnistyvät jo hakuajalla, joten tartu tilaisuuteen ja hae tehtävään heti. Lisätietoja tehtävästä antaa tarvittaessa Barona Engineeringin Jarna Lehtola (050 313 1449), parhaiten tavoitettavissa tiistaisin klo 14-15.