Tönärikuski yöhön

Työpaikat / Tönärikuski yöhön

Tönärikuski yöhön

Harmillista, haku tähän työpaikkaan ehti jo päättyä.


Mäntsälä Logistiikka/kuljetus/liikenne

Oletko yökukkuja? Viihdytkö trukin puikoissa?

Etsimme työntömastrotrukinkuljettajaa suureen logistiikkakeskukseen Mäntsälään. Mikäli viihdyt öissä töissä, tämä paikka voi olla juuri sinua varten! Työtehtävät pitävät sisällään pääsääntöisesti hyllytystä ja keräilypaikkojen täyttöä työntömastotrukilla. Tämän lisäksi työtehtäviin kuuluu myös mahdollisesti muita varaston tehtäviä, kuten keräilyä.

Työpäivät sijoittuvat sunnuntaista perjantaihin klo 22.00 - 06.00 välille. Työt on mahdollista aloittaa nopealla aikataululla. Työsuhde on aluksi määräaikainen, mutta hyvin pärjäävällä henkilöllä on hyvä mahdollisuus vakituiseen työsuhteeseen.

Toivomme sinulta aiempaa kokemusta työntömastotrukin puikoista sekä työkokemusta varastotehtävistä. Työssä pärjää reippaan asenteen omaava, normaalilla fyysisellä kunnolla varustettu tyyppi!

Tarjoamme sinulle säännöllisen kokoaikaisen työn hyvällä yhteishengellä ja kannustavalla ilmapiirillä varustetussa ympäristössä. Palkkaus Kaupan TESillä yölisillä ja mahdollisilla suoritteilla höystettynä!

Haastattelemme ehdokkaita jo hakuaikana ja täytämme paikan sopivan ehdokkaan löytyessä. Mikäli kiinnostuit tehtävästä, suosittelemme jättämään hakemuksen tehtävään välittömästi. Lähdetään yhdessä voitolla yöhön!

Haluamme turvata terveytesi ja varmistaa yhdenvertaisen haastattelukokemuksen hakijoille myös koronaviruksen aikana. Niinpä Baronalle hakeminen on helppoa myös poikkeuksellisessa tilanteessa. Rekrytoinneissa hyödynnämme puhelimen lisäksi videokysymyksiä tai -haastattelua. Se on vaivatonta ja turvallista!