Group Controller

Työpaikat / Group Controller

Group Controller

Hakuaika päättyy 29.07.2021

Lahti Vantaa Järvenpää Kerava Hyvinkää Helsinki Taloushallinto/tilintarkastus LSK Group Oy

Etsimme LSK Groupille kokenutta Group Controlleria monipuolisiin ja tekijäänsä haastaviin taloushallinnon tehtäviin.

Tehtävässä vastaat konsernin ulkoisesta laskennasta sekä konsernitilinpäätöksestä. Vastaat osaltasi LSK Groupin verotusasioista ja taloushallinnon kehitysprojekteista. Kirjanpito ja ostoreskontra on ulkoistettu kumppanille, tehtäviisi kuuluu ulkoistuksen johtaminen ja kehittäminen. Toimit talousjohtajan oikeana kätenä ja olet mukana rakentamassa LSK-konsernissa prosesseja kaikkien liiketoimintojen kanssa. Keskeisenä edellytyksenä on kyky toteuttaa muutoksia ja saada aikaan tuloksia askel kerrallaan, yhteistyössä muiden tiimien kanssa.

Toivomme hakijalta:

• kokemusta vastaavista taloushallinnon tehtävistä

• hyviä IT-taitoja ja talouden seurantaan liittyvää järjestelmäosaamista

• kykyä havaita uusia mahdollisuuksia ja taitoja jalkauttaa niitä käytäntöön

• vahvoja sidosryhmä- ja tiimitaitoja

• analyyttisyyttä ja kiinnostusta numeroiden parissa työskentelyyn

• sujuvaa suomen kielen taitoa ja hyvää englannin kielen taitoa

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden vastuulliseen ja monipuoliseen rooliin, jossa pääset taatusti vaikuttamaan työhösi kokonaisvaltaisesti. Pääset työskentelemään aitiopaikalla niin sisäisten kuin ulkoisten sidosryhmien kanssa ja kehittämään osaamistasi edelleen. Kasvustrategian mukaisesti toimintaa kehitetään jatkuvasti modernimpaan suuntaan ja myös sinun rooliisi on tavoitteissa onnistumisessa keskeisessä asemassa.

Kiinnostuitko? Jätäthän hakemuksesi oheisen linkin kautta mahdollisimman pian. Aloitamme hakemusten käsittelyn jo hakuaikana ja avoin tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Jäikö jokin vielä askarruttamaan? Lisätietoja saat Baronalta seniorikonsultti Eila Eklundilta osoitteesta eila.eklund@barona.fi, tai rekrytointikonsultti Julia Pölläseltä osoitteesta julia.pollanen@barona.fi.