Aloitteleva tuotantotyöntekijä

Työpaikat / Aloitteleva tuotantotyöntekijä

Aloitteleva tuotantotyöntekijä

Harmillista, haku tähän työpaikkaan ehti jo päättyä.


Kerava Järvenpää Vantaa Tuusula Sipoo Teollisuus/tuotanto

Haemme asiakasyrityksellemme aloittelevia tuotantotyöntekijöitä erilaisiin teollisuuden työtehtäviin.

Oletko kiinnostunut teollisuustyön tarjoamista mahdollisuuksista, mutta et omaa aiempaa kokemusta? Haetko kenties kokemusta koulutuksesi tueksi? Tarjoamme erinomaisen mahdollisuuden aloittaa uusi ura tai kehittää jo olemassa olevia taitoja. Haemme nyt tuotantotyöntekijöitä työskentelemään valmistus-, testaus- ja kokoonpanotehtävissä. Töitä tehdään 2-vuorotyössä mukavassa porukassa.

Etsimämme henkilö on motivoitunut olemaan poikkeuksetta työssään huolellinen, tarkka ja ahkera. Sinulta löytyy oma-aloitteisuutta sekä aitoa innostusta ja kykyä oppia uutta. Olet joustava työntekijä ja omaat hyvät tiimityöskentelytaidot. Myös hyvästä rutiininsietokyvystä on etua tehtävässä. Työtehtäviin perehdytetään suomeksi, joten sujuva suomen kielen taito on tehtävään valinnan edellytys. Työpaikka sijaitsee Keravalla.

Kauttamme pääset kehittämään osaamistasi ja ammattitaitoasi osana osaavaa ja motivoitunutta tiimiä. Baronan kautta saat aina kirjallisen työsopimuksen, luotettavan palkanlaskennan sekä vähintään työehtosopimuksen mukaisen palkkauksen. Kun työllistyt Baronalle, saat käyttöösi myös baronalaisten edut. Voit hyödyntää sekä vaihtuvia että pysyviä etuja ympäri vuoden. Saat käyttöösi tarjoushinnat useisiin kuntosali- ja hyvinvointiketjuihin ympäri Suomen, alennuskoodeja yhteistyöyritystemme verkkokauppoihin ja sesongeittain vaihtuvia tarjouksia majoituspalveluihin.

Mikäli näet itsesi työskentelemässä osana teollisuuden ammattilaisporukkaa, jätäthän hakemuksesi meille välittömästi. Haastattelemme ehdokkaita jo hakuaikana ja täytämme avoimet paikat heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa Baronalta Sally Tähkälä puhelimitse 044 4915215 tai sähköpostitse sally.tahkala@barona.fi