Henkilöitä koulutettavaksi kokoonpanijoiksi

Työpaikat / Henkilöitä koulutettavaksi kokoonpanijoiksi

Henkilöitä koulutettavaksi kokoonpanijoiksi

Harmillista, haku tähän työpaikkaan ehti jo päättyä.


Kerava Tuusula Järvenpää Mäntsälä Vantaa Teollisuus/tuotanto

Oletko näppärä käsistäsi ja pidätkö tarkkuutta vaativan työn tekemisestä? Etsimme ympäri pääkaupunkiseutua henkilöitä koulutettavaksi tuotannon kokoonpanotehtäviin.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden päästä työskentelemään tarkkuutta ja huolellisuutta vaativissa kokoonpanotehtävissä siisteissä ja moderneissa tuotantotiloissa. Pääset kauttamme haastamaan itsesi uuden alan oppimisessa tai kehittämään jo olemassa olevaa osaamistasi vastaavanlaisista tehtävistä.

Etsimme etenkin Tuusulan ja Keravan alueella sijaitseville asiakkaillemme työntekijöitä kokoonpanotehtäviin. Tehtävään valituksi tuleminen edellyttää ennen kaikkea reipasta asennetta ja kykyä oppia uutta. Aikaisempi kokemus tuotannon kokoonpanotehtävistä katsotaan eduksi, mutta ei ole välttämätöntä. Kokoonpanotehtävissä tarvittavaa sorminäppäryyttä sinulle on voinut kertyä myös esimerkiksi harrastusten kautta, joissa kokoat laitteita tai käytät erilaisia työkaluja.

Työskentelet kauttamme kokoaikaisessa määräaikaisessa työsuhteessa 2-vuorotyössä. Toivomme sinulta mahdollisuutta sitoutua töihin ainakin kolmeksi kuukaudeksi. Hyvin työssään pärjäävillä on mahdollisuus myös pidempikestoiseen työsuhteeseen.

Kun työllistyt Baronalle, saat käyttöösi baronalaisten edut. Voit hyödyntää sekä vaihtuvia että pysyviä etuja ympäri vuoden. Saat käyttöösi tarjoushinnat useisiin kuntosali- ja hyvinvointiketjuihin ympäri Suomen, alennuskoodeja yhteistyöyritystemme verkkokauppoihin ja sesongeittain vaihtuvia tarjouksia majoituspalveluihin.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, niin jätäthän hakemuksesi meille välittömästi. Haastattelemme ehdokkaita jo hakuaikana ja täytämme avoimet paikat heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa Baronalta Sally Tähkälä puhelimitse 044 4915215 tai sähköpostitse sally.tahkala@barona.fi