Varastotyöntekijä Tuusulaan

Työpaikat / Varastotyöntekijä Tuusulaan

Varastotyöntekijä Tuusulaan

Harmillista, haku tähän työpaikkaan ehti jo päättyä.


Tuusula Logistiikka/kuljetus/liikenne

Kiinnostaako paikka modernissa varastossa sekä mahdollisuus pitkäaikaiseen pestiin?

Haemme asiakkaamme moderniin logistiikkakeskukseen varastotyöntekijää nuorekkaan ja huumorintajuisen tiimin vahvistukseksi. Kyseessä on varasto, joka sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä Tuusulan Jusslassa. Työtä tehdään vuoroviikoin aamussa (klo 6-14) sekä illassa (klo 14-22) ja viikonloput ovat vapaat. Kyseessä on alkuun määräaikaisuus, mutta hyvin työssä pärjäävällä ja viihtyvällä henkilöllä on mahdollisuus pitkäaikaiseen työsuhteeseen. Työt on mahdollista aloittaa nopealla aikataululla heinäkuun aikana.

Työtehtäväsi painottuvat kokemuksesi sekä toiveidesi mukaan joko keräilyyn tai lähettämöön. Myös muita varastotehtäviä voi olla tarjolla. Keräily tapahtuu ääniohjattuna keräilynä, jossa tuotteita kerätään kuljetusyksiköihin. Lähettämössä puolestaan sijoittelet laatikoita oikeisiin rullakoihin ja lavoihin.

Tehtävässä pärjäämisen kannalta on tärkeää, että olet oma-aloitteinen henkilö, joka viihtyy itsenäisissäkin työtehtävissä. Aikaisempaa varastokokemusta emme sinulta vaadi, vaan tärkeää on oikeanlainen asenne työtä kohtaan.

Täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä, joten jätäthän hakemuksesi heti, mikäli kiinnostuit tehtävästä.