Talent Acquisition Specialist

Työpaikat / Talent Acquisition Specialist

Talent Acquisition Specialist

Hakuaika päättyy 31.07.2021

Helsinki Henkilöstöhallinto/rekrytointi Barona HR Oy

Haemme kokenutta Talent Acquisition Specialistia osaksi asiantuntevaa ja energistä tiimiämme - emme malta odottaa uutta osaajaa joukkoomme! Lupaamme, että meillä tulet viihtymään ja saat vastuuta!

Toimit keskeisessä roolissa ulkoistusasiakkaamme vastuurekrytoijana. Vastuisiisi kuuluu rekrytointiprosessin itsenäinen läpivienti tiiviissä yhteistyössä asiakkaamme rekrytoivien esimiesten kanssa.

 Huolehdit, että löydämme juuri oikeat talentit käyttäen modernin rekrytoinnin parhaita työkaluja. Toimit asiantuntijana osaavassa rekrytointitiimissä ja tuet tiimiämme rekrytointipalvelukokonaisuuden operatiivisissa asioissa.

Tiimistämme löytyy jo nyt todella kattavaa rekrytointiosaamista sekä rekrytointimarkkinoinnin asiantuntijoita, jonka vuoksi voimme luvata että myös oma osaamisesi tulee työssä kehittymään. Olet avainroolissa kehittämässä osaltasi erinomaista asiakas- ja hakijakokemusta.

Mitä odotamme sinulta

Tehtävässä menestyminen edellyttää konsultoivaa työskentelyotetta sekä vahvaa osaamista monipuolisista rekrytoinneista, aina asiantuntijarooleista johtotasontehtäviin.

Tämän lisäksi sinulta löytyy kokemusta suorahakutoimeksiannoista. Sinulla on jo myös mielellään kokemusta soveltuvuusarvioinneista (erityisesti Cubiks). Ulkoistusasiakkaamme toimii rahoitus- ja vakuutustoimialalla, jonka vuoksi toivommekin, että sinulla on alalta jo kokemusta.

Olet myös tottunut toimimaan asiakkaiden ja esimiesten kanssa rekrytoinnin parissa nopeatempoisessa ympäristössä. Asiakaslähtöinen ajattelutapa ja erinomaiset vuorovaikutustaidot ovat tehtävässä avainasemassa, sillä pidät yhteyttä moniin eri sidosryhmiin. Uskomme jatkuvaan kehittämiseen, jonka johdosta tulet olemaan mukana erilaisissa rekrytoinnin kehittämiseen liittyvissä hankkeissa oman osaamisesi ja mielenkiintosi mukaan.

Tehtävässä onnistumisen kannalta tärkeimpiä ominaisuuksia ovat myös ongelmanratkaisukyky, halua oppia ja kehittää omaa osaamista ja rohkeus tehdä päätöksiä. Hahmotat kokonaisuuksia ja lähestyt asioita positiivisella asenteella ratkaisukeskeisesti. Meillä menestyy henkilö, joka on huolellinen ja ahkera tiimipelaaja ja kantaa oman vastuunsa yhteisessä tekemisessä. Tehtävässä edellytetään hyvää suullista sekä kirjallista suomen ja englannin kielen taitoa.

Toivotamme sinut tervetulleeksi työyhteisöön, jossa vallitsee vapauden ja vastuun kulttuuri!

Pääset mukaan sosiaaliseen, ahkeraan ja tutkitusti tyytyväiseen työyhteisöön, joka uskoo yhdessä tekemisen voimaan. Työn iloa sinulle tuovat dynaaminen ilmapiirimme sekä työskentelykulttuurimme, jossa yhdistyvät vapaus ja vastuu.

Haluamme olla asiakkaamme paras kumppani tilanteessa kuin tilanteessa, joten toimintamme keskiössä ovat asiakkaamme liiketoiminnan ymmärrys, asiakaslähtöisyys ja vastuullinen työskentelyote. Laaja palveluvalikoimamme sekä markkina-asemamme takaavat, että omalle henkilöstöllemme on tarjolla moninaisia kehittymis- ja kasvumahdollisuuksia. Emme tyydy vakiintuneisiin toimintamalleihin, vaan luomme uusia ja ennennäkemättömiä palvelukokonaisuuksia. Tehtävä tarjoaa erinomaisen mahdollisuuden rekrytoijalle kehittyä ammatillisesti, sillä työskentelemme tiiviisti rekrytoivien esimiesten ja HR Partnereiden kanssa yhteisen tavoitteen eteen. Pääset siis näkemään rekrytoinnin tuloksia sekä suunnittelemaan tulevia rekrytointeja yhdessä liiketoiminnan kanssa.

Tarjoamme sinulle hyvät työsuhde-edut sekä hyvät näkymät alan johtavan toimijan palveluksessa, dynaamisessa ja voimakkaasti kasvavassa yrityksessä. Voit työskennellä nykyaikaisissa työtiloissamme Helsingin ydinkeskustassa tai joustavasti etänä elämäntilanteesi mukaan. Työskentelemme myös asiakkaamme tiloissa Helsingissä hyvien kulkuyhteyksien varrella. Töitä tehdään pääasiassa toimistotyöaikoina, mutta työ vaatii ajoittain joustamista ja venymistä työaikojen suhteen.

Haluatko olla mukana?

Avaamme rekrytoinnin lomien aikaan ja toki toivomme, että jokainen saa lomailla, mutta syksyllä liiketoimintamme kasvaa jälleen ja tarvitsemme sinut joukkoomme mahdollisimman pian lomien jälkeen. Aloitamme hakemusten läpikäynnin ja haastattelukierrokset heti elokuun alussa.

Jätäthän hakemuksen sekä palkkatoiveesi mahdollisimman pian kuitenkin viimeistään 31.7.

Lisätietoja tehtävästä antaa:

Antonio Mikkonen, Service Director numerosta +358 40 167 8311 ja Piia Laitila, Recruitment Manager +358 50 506 5144. Piian tavoitat keskiviikkona 14.7 klo 14-16 ja keskiviikkona 28.7 klo 10-12. Antonion tavoitat parhaiten 21.7 klo 10-11 ja 30.7 klo 11-12.

Tarkempaa tietoa Baronasta löydät seuraavan linkin takaa: https://barona.fi/yrityksille/meista/