Erikoistavarakaupan myyjä, Emotion Jumboon ja Itäkeskukseen, Vantaa & Helsinki, HOK-Elanto

Työpaikat / Erikoistavarakaupan myyjä, Emotion Jumboon ja Itäkeskukseen, Vantaa & Helsinki, HOK-Elanto

Erikoistavarakaupan myyjä, Emotion Jumboon ja Itäkeskukseen, Vantaa & Helsinki, HOK-Elanto

Hakuaika päättyy 30.07.2021

Helsinki Vantaa Asiakaspalvelu/palvelu Myyntitehtävät Vähittäis- ja tukkukauppa HOK-Elanto

Emotion Jumbo sijaitsee Vantaalla erinomaisten julkisten liikenneyhteyksien varrella Suomen yhdessä suurimmista kauppakeskuksista. Emotion Itäkeskus sijaitsee Prisman yhteydessä lähellä Puotilan metroasemaa. Emotionista löydät kaiken kauneudesta! Meidän tavoitteemme on saada asiakas hymyilemään ja yllättymään saamastaan palvelusta. Siihen on saattanut sisältyä siveltimen sutinaa, värien kanssa leikittelyä, vinkkejä, harjoittelua, asiantuntemusta, kuuntelemista, vastauksia pulmiin, hyvää oloa tai kaikkea tätä.

Etsimme nyt Jumbon ja Itäkeskuksen tiimiin määräaikaisella sopimuksella myyjää, joka on innostunut kosmetiikan ammattilainen. Työvuorosi sijoittuvat kumpaankin myymälään. Määräaikaisuus alkaa heti sopimuksen mukaan ja jatkuu 29.5.2022 asti. Olet joko valmis kosmetologi tai pian sellaiseksi valmistuva.

Kosmetiikan myyjän työ on monipuolista ja innostavaa työtä. Siihen kuuluu asiakkaan huomioiminen/tervehtiminen, asiakkaan tarpeisiin tutustuminen, ratkaisujen löytäminen ja viimeistely hyvällä fiiliksellä. Se miten asiakas kokee meidän palvelumme, on ratkaisevaa. Me haluamme nostaa riman korkealle ja puhua elämyksistä. Kun pystymme ylittämään asiakkaan odotukset ja vaikuttamaan tavalla, josta jää positiivinen & iloinen tunne, hän palaa uudestaan.

Tarjoamme sinulle innostavan näköalapaikan kauneuden maailmaan. Monipuolisia, vaihtelevia työtehtäviä. Vakaan ja turvallisen työnantajan. HOK-Elannon ja S-ryhmän kattavat henkilökuntaedut.

Odotamme sinulta aitoa halua auttaa asiakasta, mahdollisuutta tehdä työtä myymälöiden aukioloaikoina painottuen iltaan ja viikonloppuun. Toivomme, että voit sitoutua työhön koko määräaikaisuuden ajaksi.

Työtehtävän tiedot:

  • Sopimustunnit: 25h/vko
  • Työsuhdemuoto: määräaikainen 29.5.2022 asti.

HOK-Elannon yritysesittely

Pääset hakemaan oheisen hakulinkin kautta. Täytäthän hakemuksen verkkosivujen kautta, emme huomioi sähköpostiin tulleita hakemuksia. Yhteistyökumppanimme Barona käsittelee hakemukset, mutta valittu henkilö työllistyy HOK-Elannon Sokos-Emotion ketjuun. Huomioithan, että hakemuksia käsitellään ja hakijoita haastatellaan heti haun käynnistyttyä. Hakulomakkeella vaaditaan vastaus videokysymykseen. Teemme mahdollisesti päätöksiä palkkauksesta jo hakuaikana ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa tarvittaessa rekrytointia hoitava tiimi meilitse osoitteessa hok-rekrytointi@barona.fi.