Tuotannontyöntekijöitä sadevesituotteiden valmistukseen syksylle 2021 Orimattilaan

Työpaikat / Tuotannontyöntekijöitä sadevesituotteiden valmistukseen syksylle 2021 Orimattilaan

Tuotannontyöntekijöitä sadevesituotteiden valmistukseen syksylle 2021 Orimattilaan

Harmillista, haku tähän työpaikkaan ehti jo päättyä.


Orimattila Lahti Teollisuus/tuotanto Nesco Oy

Haetko käytännönläheistä ja aktiivista työtä? Omaatko hyvän asenteen töihin ja haluat oppia uutta? Haemme nyt asiakasyrityksellemme Nesco Oy:lle työntekijöitä toimeen tarttuvia henkilöitä kokoaikaisiin työsuhteisiin. Tämä työ sopii yhtä lailla hyvin esimerkiksi alanvaihtajalle kuin teollisuudesta aikaisempaa kokemusta omaavalle, mutta uusia kokemuksia hakevalle. Mikäli omaat reippaan ja hyvän asenteen töihin, niin tässä voisi olla sinulle pitkäaikainen työpaikka!

Sinulla ei tarvitse olla aikaisempaa kokemusta teollisuuden töistä, sillä kaikkiin työtehtäviin Nescolla on oma kouluttaja, joka perehdyttää sinut työhön.

Tuotannossa on töitä useammassa eri tuotannon työtehtävässä ja tehtävästä riippuen töitä tehdään arkipäivisin joko 2- tai 3-vuorossa (vuoroviikoin aamu- ja iltavuorossa). 3-vuorossa työhön kuuluvat myös yötyöviikot.

Haemme nyt kausityöntekijöitä tuotantoon syksyksi. Työtehtäväsi voi olla esimerkiksi jokin seuraavista:

  • Maalauslinjastolla työhösi kuuluu kattoturvatuotteiden maalattavien tuotteiden keräily ja ripustaminen maalausta varten maalausradalle, sekä tuotteiden purkaminen maaliradalta ja pakkaaminen eteenpäin. Työ sopii hyvin fyysisestä ja liikkuvasta työstä pitävälle.
  • Kattoturvatuotteiden valmistuksessa työhösi kuuluu eri tuotteiden valmistusta koneilla (särmäyskoneen ja epäkeskopuristimen käyttö ja pisteen hoito).
  • Putkituotannossa työsi voi olla tikkaiden kokoonpanoa ja lumiesteputkien robottisolun käyttöä.

Kaikkiin työtehtäviin kuuluu myös trukin ajo, minkä pääset myös opettelemaan työn aikana, mikäli aikaisempaa kokemusta ei sinulta löydy. Työpisteissä töitä tehdään pääasiassa seisten ja työhön kuuluu myös erilaisten metallituotteiden nostelu, joten perusvalmius fyysiseen työhön tulisi löytyä.

Kaikissa työtehtävissä edellytämme, että voit sitoutua töihin vähintään lokakuun loppuun. Valittujen henkilöiden kanssa tehdään määräaikainen sopimus 31.10.2021 saakka. Hyvin työssään pärjäävällä kausityöntekijällä voi olla myös mahdollisuus vakinaistua tämän jälkeen yritykseen. Työt alkavat elokuun aikana.

Tarjolla on vakaa ja kokoaikainen työpaikka mukavassa työporukassa. Tässä työssä pääset mielenkiintoisten ja töiden pariin ja konkreettisesti tekemään! Huomioithan, että tehtävään vastaanotetaan hakemuksia ainoastaan Baronan järjestelmän kautta.

Käy myös katsomassa Nescon video, jonka kautta pääset tutustumaan Nescoon ja mahdolliseen tulevaan työpaikkaasi tarkemmin: https://www.youtube.com/watch?v=oHe6DWm0nOA.