Elektroniikkajätelajittelija Kauklahteen

Työpaikat / Elektroniikkajätelajittelija Kauklahteen

Elektroniikkajätelajittelija Kauklahteen

Hakuaika päättyy 07.08.2021

Espoo Helsinki Teollisuus/tuotanto

Etsitkö itsellesi työtä, jossa pääsee työskentelemään ripeästi elektroniikkajätteen parissa ja etsit itsellesi pitkäkestoista työpaikkaa? Etsimme asiakkaallemme Espoon Kauklahteen elektroniikkajätteen lajittelijoita päivävuorossä tehtävään työhön.

Työsuhteen kesto on 6 kuukauden määräaikainen, jonka jälkeen sinulla on mahdollisuus rekrytoitua asiakasyrityksemme kirjoille. Työtä tehdään päivävuorossa klo 7:00-15:30 (8h/pvä).

Työtehtävät koostuvat pääasiassa elektroniikkajätteen lajittelu- sekä purkutehtävistä. Lisäksi työhön kuuluu muita esimiehen osoittamia työtehtäviä, kuten vastaanottotiskillä palvelua. Saat työtehtäviisi kattavan perehdytyksen. Työkielenä on suomi, mutta tässä työssä pärjää myös englannilla.

Toivomme sinulta vastaavaa työkokemusta sekä käsityökalujen käyttötaitoa. Kokemusta trukilla ajamisesta katsotaan eduksi. Tärkeintä on kuitenkin kova ja reipas asenne työntekoa kohtaan.

Mikäli kiinnostuit, niin haethan paikkaa heti. Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Lisätietoja tarvittaessa antaa tommi.puustinen@barona.fi.