Aulapalvelutyöntekijä Jokereille

Työpaikat / Aulapalvelutyöntekijä Jokereille

Aulapalvelutyöntekijä Jokereille

Harmillista, haku tähän työpaikkaan ehti jo päättyä.


Helsinki Hotelli- ja ravintola-ala Jokerit Hockey Club Oy

Normaali elämä odottaa kulman takana ja se tarkoittaa että myös kiekko kilahtaa jäähän syyskuussa! Kun yleisö pian rynnii takaisin kannustamaan Jokereita, tarvitaan paikalle PARHAAT aulapalvelutyöntekijät. Hae siis töihin Jokereille! Rekrytoimme nyt aulapalvelutyöntekijöitä Jokereiden kotiotteluihin Hartwall Arenalle.

Työssäsi tulet olemaan tärkeä osa Jokeriperhettä ja olet avainasemassa luomassa turvallista, rentoa ja ennen kaikkea Jokerimaista tunnelmaa fanien keskuuteen.

Mitä voit odottaa Jokeriperheessä?

Aulapalvelutyöntekijänä et koe kahta samanlaista työpäivää, sillä työ on todella monipuolista. Työpisteesi voi olla katsomossa, ravintolassa, turvatarkastuksessa, lipuntarkastuksessa tai yleisessä valvonnassa.

Kaikkialla tärkeimpänä työtehtävänä on kuitenkin ehdottomasti asiakaspalvelu Jokerimaisella asenteella! Opastat ja neuvot asiakkaita nimittäin hymyssäsuin sekä innokkaalla persoonallasi. Tämä työ vaatii tietenkin tietynlaista jämäkkyyttä, mutta nurkassa seisovaa hiljaista yrmyä emme hae. Tässä työssä haluamme, että heität persoonasi rohkeasti peliin!

Hartwall Arenalla työskenteleville on luvassa henkilökuntaetuja, joista tiedotetaan enemmän kauden alkaessa.

Laita siis hakemus välittömästi tulemaan, jos taskussasi on jo järjestyksenvalvojan kortti ja jos sinulta löytyy reipasta ja reilua Jokerimaista asiakaspalvelijan asennetta!

Ja jos sinulla ei ole aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä niin älä anna sen estää sinua – Jokeriperheessä valmennetaan ja opastetaan. Työtä voit tehdä keikkaluontoisesti, omien aikataulujesi mukaan.

Tule mukaan mahdollistamaan ikimuistoinen lätkäkausi ja nostamaan Jokereiden peleissä tunnelma kattoon!

Jokerit – suomalaisella osaamisella, suomalaisella asenteella.

Areenankuja 1, 00240 Helsinki