Puutarhuri/Hortonomi kukkavarastoon

Työpaikat / Puutarhuri/Hortonomi kukkavarastoon

Puutarhuri/Hortonomi kukkavarastoon

Harmillista, haku tähän työpaikkaan ehti jo päättyä.


Vantaa Logistiikka/kuljetus/liikenne

Oletko suorittanut puutarha-alan perustutkinnon tai valmistunut hortonomiksi? Kiinnostaako työskentely kukkavarastossa?

Haemme Vantaan Viinikkalaan, asiakkaamme kukkavarastoon hortonomikoulutuksen tai puutarha-alan perustutkinnon omaavaa henkilöä määräaikaiseen työsuhteeseen vuoden 2021 loppuun asti. Työnkuva koostuu erilaisten kasvien ja kukkien laaduntarkastuksesta, käsittelystä, vastaanotosta sekä keräilystä. Lisäksi tulet tekemään asiakaspalvelua sähköpostitse. Työtä tehdään pääasiassa arkisin sekä lauantaisin aamuvuorossa kello 7–16 välillä, mutta töitä voi olla hetkittäin myös aamu- sekä iltavuorossa (kello 6–22 välillä).

Hakijoilta edellytämme puutarha-alan perustutkintoa tai hortonomikoulutusta, sujuvaa suomen kielen taitoa sekä kykyä tehdä fyysistä työtä. Aikaisempi kokemus varastotehtävistä katsotaan eduksi, mutta se ei ole välttämätöntä tehtävän kannalta, sillä kaikkiin työvaiheisiin järjestetään kattava perehdytys. Toivomme hakijoilta positiivista asennetta, joustavuutta sekä oma-aloitteista työotetta. Työympäristö on osittain lämpötilasäädelty, joten viileässä työskentelyn tulee myös sujua.

Tarjoamme työpaikan nuorekkaassa ja reippaassa työympäristössä mielenkiintoisten työtehtävien parissa. Mikäli kiinnostuit ja koet sopivasi yllä olevaan kuvaukseen, jätä hakemuksesi meille välittömästi. Tehtävässä on mahdollista aloittaa saman tien.

Edellytykset työnsaannille:

• Hyvä asenne

• Puutarhurin tai hortonomin koulutusta

Eduksi luettavat asiat:

• Aikaisempi kokemus varastotöistä