Tuotantotyöntekijöitä OSTP Finland Oy Ab:lle

Työpaikat / Tuotantotyöntekijöitä OSTP Finland Oy Ab:lle

Tuotantotyöntekijöitä OSTP Finland Oy Ab:lle

Harmillista, haku tähän työpaikkaan ehti jo päättyä.


Pietarsaari Kokkola Teollisuus/tuotanto OSTP Finland Oy AB

Etsimme OSTP Finland Oy Ab:lle motivoituneita sekä oppimishaluisia tuotantotyöntekijöitä kokoaikaisiin, toistaiseksi voimassa oleviin ja määräaikaisiin työsuhteisiin.

Työssä pääsee nauttimaan vaihtelevista tehtävistä, jotka antavat tekijälleen mahdollisuuden kehittää osaamistaan ammattitaitoisessa työyhteisössä. Tuotannon työt voivat sisältää mm. ruostumattoman teräksen muokkausta ja prässäystä, hitsauslinjojen ajoa eri menetelmin, koneiden ja robottien ohjausta ja valvontaa, tarkastus- ja pakkaustyötä sekä käyttäjähuoltoa.

Hyvällä asenteella ja motivaatiolla oppia uusia asioita on tärkeä rooli työyhteisössämme. Ymmärrät tiimityöskentelytaitojen, työturvallisuuden ja laadukkaan tekemisen merkityksen osana päivittäistä työntekoa. Hakijoilta vaadimme ennen kaikkea motivoitunutta ja reipasta asennetta. Työkieli on suomi ja/tai ruotsi, englannin kielen taito katsotaan eduksi.

Odotamme sinulta valmiutta 3- tai 5 - vuorotyöhön, hyvää fyysistä kuntoa ja voimassa olevaa työturvallisuuskorttia. Tehtävään soveltuva ammattitutkinto tai aikaisempi työkokemus katsotaan eduksi. Työtehtävien osalta voimme räätälöidä myös oppisopimuksen tiettyjen tehtävien osalta.

Työsopimus solmitaan OSTP:n tai Baronan kanssa riippuen mikä on valitun henkilön osaaminen, työn aloittamiselle sopiva ajankohta tai halu kouluttautua esimerkiksi oppisopimuksen kautta uuteen ammattiin. Tehtävään valituille henkilöille teetämme työterveystarkastuksen, joka sisältää huumetestin. Tarkastuksen läpäisy on edellytys työsuhteen aloittamiselle.

Tehtäviä täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä, joten täytä hakemuksesi nyt. Voit tutustua yritykseen tarkemmin katsomalla oheisen esittelyvideon:

https://www.youtube.com/watch?v=cD0GHfXP-Vk&t=7s

Lisätietoja tehtävistä antaa Baronan aluepäällikkö Tapani Pura sähköpostitse tapani.pura@barona.fi, tai puhelimitse numerosta +358 50 506 5280.

Pohjantie 11, 68600 Pietarsaari