Pesulatyöntekijä Comforta Sodankylä

Työpaikat / Pesulatyöntekijä Comforta Sodankylä

Pesulatyöntekijä Comforta Sodankylä

Harmillista, haku tähän työpaikkaan ehti jo päättyä.


Sodankylä Teollisuus/tuotanto Comforta Oy

Etsitkö kivaa keikkatyötä kenties opiskelujesi oheen tai muuten elämäntilanteeseesi sopien? Etsimme tällä hetkellä Comfortalle Sodankylään tekstiilihuoltajia keikkatyöhön. Työt alkavat sopimuksen mukaan ja töitä on tarjolla nopeallakin aikataululla. Tällä hetkellä kiireisin tarve on koulujen alkuun saakka n. 2 - 3 viikoksi. Vieraspaikkakuntalaisille maksamme matkat ja päivärahan sekä järjestämme majoituksen.

Tekstiilinhuoltajana työhösi kuuluvat mm. lajittelu, pesu, viimeistely ja pakkaus. Et tarvitse aikaisempaa työkokemusta tai alan koulutusta, tärkeämpää on positiivinen asenne ja halu oppia uutta.

Työtyytyväisyyteen vahvasti panostavassa yrityksessä sinun on mukava tehdä keikkavuorosi ja työpäiväsi sujuvat kivan työporukan kanssa kuin itsestään! Työtehtäviisi saat hyvän perehdytyksen.

Keikkatyöntekijänä sinun on mahdollisuus ottaa vastaan tarjottuja vuoroja tai kieltäytyä vuorosta kohteliaasti. Tarjolla on vuoroja nopeallakin aikataululla ja tarvetta työntekijöille on säännöllisesti viikoittain. Tehdystä työstäsi maksetaan aina TES:n mukainen palkka!

Menestyminen työssä edellyttää täysi-ikäisyyttä, suomen kielen taitoa ja hyvää fyysistä kuntoa. Työ ei sovi allergikoille.

Jos kiinnostuit, jätä hakemuksesi heti. Haastattelut ja valinnat tehdään heti sopivien tekijöiden löydyttyä Baronalle.

Toivottavasti kuulemme sinusta pian! Lisätietoja tehtävästä voit rohkeasti tiedustella Baronan Suvi Siltalalta: 050 447 4677, suvi.siltala@barona.fi

Sahamellantie 10, 99600 Sodankylä