ICT-Asiantuntija/sähkötöidenjohtaja

Työpaikat / ICT-Asiantuntija/sähkötöidenjohtaja

ICT-Asiantuntija/sähkötöidenjohtaja

Hakuaika päättyy 02.08.2021

Vantaa Helsinki Espoo Asennus/huolto IT/tietoliikenne Infocare Oy

Etsimme rekrytointitoimeksiantona asiakkaallemme InfoCare Oy:lle vakinaiseen työsuhteeseen liikkuvaan työhön ICT-Asiantuntijaa, joka toimii yrityksen sähkötöiden johtajana. Työhönottopiste sijaitsee Vantaalla.

ICT-Asiantuntijana kierrät itsenäisesti asiakasyritysten toimipisteillä pääasiassa Uudenmaan alueella suorittamassa IT ja IoT laitteiden sekä Digital Signage ylläpito-, huolto- ja korjaustöitä. Korjattavia laitteita ovat esimerkiksi toimistojen IT-laitteet ja IOT-laitteet kuten pakettiautomaatit, lippuautomaatit tai digitaaliset infonäytöt. Myös asiakaspalvelu ja käyttäjätuki ovat merkittävässä roolissa asiakaskäyntien yhteydessä. Sen lisäksi toimit yrityksessä sähkötöiden johtajana ja vastaat yrityksen sähkötöistä. Vastaat mm. sähköturvallisuuslain noudattamisesta sähkötöiden osalta sekä sähkötöitä suorittavan henkilöstön riittävästä osaamisesta ja ammattitaidosta. Sähkötöiden johtajan tehtäviä on kuukausittain vähäisesti, arviolta noin 1 päivä kuukaudessa.

Tehtävässä menestyminen edellyttää

  • Vähintään sähköpätevyys 3 (S3)
  • Nuhteetonta taustaa
  • B-ajokorttia
  • Hyvää suomen ja englannin kielen osaamista

Toivomme hakijalta hyviä asiakaspalvelu- ja tiimityöskentelytaitoja sekä järjestelmällistä työskentelytapaa ja ongelmanratkaisukykyä. Aikaisempi työkokemus IT ja IoT sekä Digital Signage laitteiden asennus, huolto ja ylläpito tehtävistä on ehdottomasti eduksi.

Tarjoamme vaihtelevan ja mielenkiintoisen työn ICT-Asiantuntijana, minkä lisäksi pääset vaikuttamaan yrityksen sähkötöiden turvallisuuteen ja toimintatapoihin sähkötöiden johtajana. Saat ympärillesi ammattitaitoiset työtoverit sekä tueksesi joustavan ja osaavan organisaation. Lisäksi sinulle kuuluvat kattavat työsuhde-edut, kuten laajennettu työterveys, lounas- ja liikuntaedut.

Kiinnostuitko paikasta? Mahtavaa! Jätäthän hakemuksen mahdollisimman pian järjestelmän kautta. Ensimmäisen kierroksen haastattelut suoritetaan turvallisesti videohaastatteluna.

Lisätietoja Baronalta antaa arkisin Markus Korpela, p. +358504648493, s-posti: markus.korpela@barona.fi