Levytyökeskuksen käyttäjä Nesco Oy:lle

Työpaikat / Levytyökeskuksen käyttäjä Nesco Oy:lle

Levytyökeskuksen käyttäjä Nesco Oy:lle

Harmillista, haku tähän työpaikkaan ehti jo päättyä.


Lahti Orimattila Teollisuus/tuotanto Nesco Oy

Haetko käytännönläheistä ja aktiivista työtä? Omaatko hyvän asenteen töihin ja haluat oppia uutta? Haemme nyt pitkäaikaista tuotantotyöntekijää sadevesi- ja kattoturvatuotteita valmistavalle Nesco Oy:lle koneenkäyttäjän tehtäviin.

Tarjolla on henkilölle pitkäaikainen tehtävä levytyökeskuksen käyttäjän tehtävä Orimattilassa. Koneenkäyttäjän tehtäviin kuuluvat koneiden käyttö- ja päivittäiset huoltotehtävät (työtehtäviä ovat mm. koneen säädöt ja käyttö, tuotteiden siirtely trukilla sekä käsin sekä pienimuotoiset osanvaihto/huoltotehtävät). Levytyökeskus toimii tietokoneohjatusti, joten odotamme, että tulet toimeen tietokoneiden kanssa. Odotamme lisäksi valmiutta fyysiseen työhön, sillä työhön kuuluu paljon erilaisten metallituotteiden nostelua.

Nescolla on oma kouluttaja, joka perehdyttää työhön, joten tehtävät eivät välttämättä vaadi aikaisempaa levytyökeskuksen käyttökokemusta. Aikaisemmasta levytyökeskus-/särmäys-/muusta koneenkäyttökokemuksesta on kuitenkin ehdottomasti etua tehtävään oppimisessa. Mikäli olet reipas, työtä pelkäämätön ja haluat oppia tehtävään, voit hyvin oppia työhön myös perehdytyksen kautta! Työtehtävään kuuluu myös trukilla ajo, minkä pääset myös opettelemaan työn aikana, mikäli aikaisempaa kokemusta ei sinulta löydy.

Töitä tehdään arkisin 2-vuorossa, eduksi on, jos olet valmis työskentelemään kiireaikana myös yövuorossa. Töitä tehdään vuoroviikoin eri vuoroissa. Työt alkavat määräaikaisuudella Baronan kautta, mutta tarkoituksena on, että hyvin työssä pärjätessään henkilö siirtyisi Nescolle vakituiseksi työntekijäksi. Tarve työntekijälle on nimenomaan pitkäaikainen, joten mikäli etsit töitä esimerkiksi vain vuodelle 2021, tämä paikka ei valitettavasti sovellu sinulle. Levytyökeskuksen työt alkavat heti soveltuvan henkilön löydyttyä, joten mikäli olet paikasta kiinnostunut, niin käythän jättämässä hakemuksesi mahdollisimman pian!

Huomioithan, että jotta tulet huomioiduksi haussa, niin hakemukset ja yhteydenotot tehtävään liittyen on hyvä osoittaa suoraan rekrytointiprosessista vastaavalle Baronalle. Mikäli sinulle jäi Nescon tehtävästä kysyttävää, niin voit olethan yhteydessä rekrytointivastaavalle Baronalle: Lassi Kaarna, puh. 040 7747534. Meidät tavoitat parhaiten keskiviikkoisin ja torstaisin klo 9–10 välissä.Hakemuksen paikkaan pääset jättämään oheisen linkin kautta Baronan rekrytointijärjestelmään. Jätäthän liitteeksi myös ansioluettelosi ja kerrot millaisella aikataululla voit työt aloittaa.

Tarjolla on vakaa ja kokoaikainen työpaikka mukavassa työporukassa. Tässä työssä pääset mielenkiintoisten ja töiden pariin ja konkreettisesti tekemään! Käy myös katsomassa Nescon video, jonka kautta pääset tutustumaan Nescoon ja mahdolliseen tulevaan työpaikkaasi tarkemmin: https://www.youtube.com/watch?v=oHe6DWm0nOA.