Myyjä Juhlamaailmaan

Työpaikat / Myyjä Juhlamaailmaan

Myyjä Juhlamaailmaan

Harmillista, haku tähän työpaikkaan ehti jo päättyä.


Helsinki Espoo Vantaa Vähittäis- ja tukkukauppa Asiakaspalvelu/palvelu Juhlamaailma, Forum

Miltä kuulostaisi työpaikka, jossa saat pukeutua vaikkapa Halloween-asuun? Tai ideoida maailman siisteimmät lastenkutsut? Tässä riemukkaan värikkäässä työpaikassa saat heittäytyä täysillä juhlatunnelmaan! Haemme juhlamaailmaan aitoja bilehileitä, jotka rakastavat kaikenlaisten kekkereiden ja kemujen järjestämistä.

Lastenjuhlat, 60-vuotissynttärit, polttarit, rapujuhlat – juhlamestarina sinulta löytyy ideoita joka tilanteeseen! Tässä työssä autat asiakkaita juhlatarvikkeiden valitsemisessa, ja suosittelet kuhunkin juhlaan parhaiten sopivia tuotteita. Lisäksi työskentelet kassalla ja huolehdit hyllytyksestä ja muista kaupan tehtävistä.

Toivomme juhlamestareilta juhlien suunnittelussa tarvittavaa idearikkautta, visuaalista silmää, asiakaspalveluhenkisyyttä ja myynnillistä otetta. Tartut työhösi ennakkoluulottomasti ja käärit hihasi mielelläsi myös asiakkaiden tarvitessa apua suurten kantamusten kanssa. Edellytämme, että sinulla on aiempaa kokemusta kaupan alalta – ja erityisen suureksi eduksi katsomme loistavan huumorintajun! Tarvitset työssä lisäksi sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa. Huomaathan, että työskentely Juhlamaailmassa ei valitettavasti sovi lateksiallergikolle, sillä monet kaupan tuotteista sisältävät lateksia.

Haemme kaikkiin pääkaupunkiseudun Juhlamaailman liikkeisiin ( Forum, Sello, Iso-Omena ja Redi) keikkailevia, osa-aikaisia myyjiä. Tämä työ sopii erityisesti opiskelijalle, koska työvuorot painottuvat iltoihin ja viikonloppuihin. Työt alkavat elokuun lopussa/syyskuun alussa perehdytyksellä ja toivomme että voisit sitoutua tähän riemukkaaseen työhön pidemmäksi ajaksi. Keikkailevana työntekijänä voit rakentaa oman kalenterisi ja varata työvuoroja silloin kun sinulle sopii.

Palkkaus Kaupan TESin mukaan.

Jätäthän hakemuksesi alla olevan linkin kautta.

Suoritamme ensimmäisen haastattelukierroksen videokysymyksillä. Poikkeustilanteesta johtuen toteutamme myös varsinaiset haastattelut turvallisesti ja helposti videohaastatteluina RecRight Live -työkalumme kautta.