Content Marketing Specialist

Työpaikat / Content Marketing Specialist

Content Marketing Specialist

Harmillista, haku tähän työpaikkaan ehti jo päättyä.


Espoo Markkinointi/mainonta Salesforce

Haemme Salesforcelle innostuvaa ja itseohjautuvaa Content Marketing Specialistia työskentelemään pieneen markkinointitiimiin Espoon Keilaniemeen.

Content Marketing Specialistina tulet vastaamaan sisältömarkkinoinnista Suomessa. Keskeisimpiä työtehtäviäsi ovat sosiaalisen median näkyvyydestä ja sisällöstä vastaaminen, blogin ja uutiskirjeiden hallinnointi sekä sisällöntuotanto mainittuihin kanaviin yhdessä kumppaniemme kanssa. Blogin sisältö koostuu pääasiassa eri asiantuntijoiden ajatuksista ja onkin plussaa, jos olet hallinnoinut yritysblogeja aikaisemmin. Sisällöntuotannon lisäksi sinulla pitää olla ymmärrystä ja kiinnostusta analytiikkaan, hakukoneoptimointiin ja maksettuun mainontaan. Työssä tarvitaan luonnollisesti kokemusta sisältömarkkinoinnista — lopullinen työnkuva voidaan kuitenkin määritellä yhdessä valittavan henkilön vahvuuksien ja kiinnostuksenkohteiden mukaan.

Avaimet tehtävässä menestymiseen:

 • Salesforcella menestyminen edellyttää ennen kaikkea kaupallista intohimoa sekä ymmärrystä siitä, miten markkinointi vaikuttaa myyntiin ja siten tulokseen viivan alla. Kerrothan hakemuksessasi millainen oma näkemyksesi tästä aiheesta on, ja miten se näkyisi työskentelyssäsi meillä!
 • Tehtävään valittavalta henkilöltä odotetaan rohkeaa, itsenäistä, oma-aloitteista sekä järjestelmällistä ja jopa pilkuntarkkaa otetta työskentelyyn. Työssä täytyy hallita suuria kokonaisuuksia, joita saattaa olla yhtä aikaa työpöydällä paljon — projektinhallinnallisista supervoimista ei siten ole haittaa (vaan päinvastoin).
 • Pääasiallinen työkieli arjessa on suomi, mutta olemme kansainvälinen organisaatio, jossa valtaosa viestinnästä tapahtuu englanniksi. Siksi edellytämme sinulta sujuvaa suomen sekä englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa.
 • Teemme paljon yhteistyötä erilaisten kumppanien sekä sidosryhmien kanssa, joten vuorovaikutus- ja viestintätaidot ovat meille korostuneen tärkeitä.

Arvostamme myös:

 • Kaupallisen alan korkeakoulututkintoa
 • Aiempaa työkokemusta vastaavista tehtävistä
 • Aiempaa kokemusta Salesforcen ratkaisuista sekä ymmärrystä siitä, mihin CRM voi parhaimmillaan taipua
 • Kiinnostusta tapahtumamarkkinointia kohtaan

Mitä me tarjoamme sinulle:

 • Rajattomat mahdollisuudet kasvaa ja kehittyä, kokeilla ja oppia
 • Kasvuyrityksen vauhdin, markkinan kilpailukykyisimmät ratkaisut ja tyytyväiset asiakkaat
 • Arvopohjaisen Ohana-kulttuurin, joka mahdollistaa mm. seitsemän työpäivää vuodessa vapaaehtoistyöhön
 • Euroopan parhaan työpaikan (2018, 2019 ja 2020!)
 • Upeat ja yhteistyökykyiset kollegat, joihin pääset tutustumaan blogissamme

Kiinnostuitko? Jos onnistuimme vakuuttamaan sinut siitä, ettei tätä mahdollisuutta kannata jättää välistä, lähetä CV:si ja hakemuksesi oheisen linkin kautta mahdollisimman pian, mutta aivan viimeistään 9.8.2021. Aloitamme hakemusten käsittelyn jo ennen hakuajan päättymistä. Työt alkavat sopimuksen mukaan ja työsuhde solmitaan Baronan kanssa määräaikaisena vuodeksi. Tavoitteena kuitenkin on, että tehtävään valittava henkilö työllistyy Salesforcen palvelukseen tämän määräaikaisuuden jälkeen.

Lisätietoja tehtävästä antaa Rekrytointikonsultti Sanna Minkkinen p. 044 033 4356 tiistaina 13.7. klo 9-10 ja torstaina 5.8. klo 12-14 tai sähköpostitse sanna.minkkinen@barona.fi

Haluamme turvata terveytesi ja varmistaa yhdenvertaisen haastattelukokemuksen hakijoille myös koronaviruksen aikana. Niinpä Baronalle hakeminen on helppoa myös poikkeuksellisessa tilanteessa. Rekrytoinneissa hyödynnämme puhelimen lisäksi videokysymyksiä tai -haastattelua. Se on vaivatonta ja turvallista!

Keilaranta 1, 02150 Espoo